De kamervraag
Image default
Sport

Abs Workout

Als je je buikspieren wilt trainen, is het goede nieuws dat er verschillende oefeningen zijn die je kunnen helpen dit doel te bereiken. Zelfs als je je er niet direct op concentreert, betekent de positie van je buikspieren dat ze hard zullen werken met samengestelde oefeningen die zowel het boven- als het onderlichaam beïnvloeden. Je kern is ook de sleutel tot elke beweging waarbij je je lichaam stabiel moet houden, zoals statische bewegingen zoals de plank, of lastige balansbewegingen zoals de Roemeense deadlift met één been.

 

Of je doel nu zes pack buikspieren is of gewoon meer definitie rond je buikspieren, samengestelde oefeningen zoals squats, overhead presses en deadlifts zullen je helpen je doelen te bereiken terwijl je kracht door je hele lichaam opbouwt. Dat gezegd hebbende, er is ook ruimte voor meer gefocuste buikspieren, vooral als je van plan bent om zesdelige buikspieren te krijgen.

 

Het circuit met vier trekkrachten hieronder biedt isolatie- en samengestelde oefeningen, met drie opties die gericht zijn op verschillende delen van je buikspieren om ervoor te zorgen dat je ze vanuit elke hoek raakt. De eerste training richt zich op je bovenste buikspieren, de tweede werkt op je onderste buikspieren, en de laatste werkt op de vaak over het hoofd gezien schuine standen – of schuine standen – en je diepere kernspieren.

 

Hoewel elke cyclus een snelle, op zichzelf staande buiktraining is, kun je deze ook aan het einde van je hoofdtraining volgen om ervoor te zorgen dat je buikspieren de aandacht krijgen die ze verdienen.

 

Het echt goede nieuws is dat je niet naar de sportschool hoeft om deze trainingen uit te voeren, dus je kunt je sixpack-dromen blijven nastreven tijdens de COVID-19-lockdown. Dit is een deel van het lichaam waar je de kern thuis echt kunt voelen branden met minimale apparatuur.

 

We zeggen minimale uitrusting in plaats van geen uitrusting, omdat je voor de volgende trainingen de optrekstang moet gebruiken om bewegingen uit te voeren, zoals hangende beenheffingen. Bars zijn betaalbaar en over het algemeen gemakkelijk te vinden, hoewel de vraag tijdens de lockdown soms het aanbod overtreft, dus bekijk onze keuzes voor opties die nog beschikbaar zijn. Dumbbell crunches vereisen een dumbbell, maar als je er geen hebt, is elk gewicht dat je op je borst kunt tillen voldoende – het hoeft niet te zwaar te zijn.

 

Abs Workout

Abs Workout

https://www.dergatsjev.be/2022/06/workout-cr7-cristiano-ronaldo.html

Gerelateerde artikelen

Welke coureurs zijn het meest bekend in de geschiedenis van de Formule 1?

Een Flow fitness hometrainer voor iedereen

Beste fitness tracker van 2021