De kamervraag
Image default
Bedrijven

Steeds meer mensen willen houten vloeren

Houten vloeren worden met de dag populairder en dat is niet zo vreemd. Hout is mooi, stijlvol en past in ieder interieur. Maar dat is nog niet alles. Als u naar een vloerenwinkel gaat om u te laten inspireren voor een nieuwe vloer dan ontdekt u vanzelf de voordelen van een vloer van hout. Het belangrijkste voordeel is dat zo’n vloer vele tientallen jaren meegaat. Als u tapijt op de vloer heeft dan moet u eens in de zoveel jaar op zoek naar nieuw tapijt. Dat betekent niet alleen een investering, maar ook een heel gedoe. De kamer moet leeg, het oude tapijt verwijderd. Als u voor hout kiest heeft u die rompslomp de komende decennia niet meer.

Verschillende soorten houten vloeren

De ene houten vloer is de andere niet. U kunt kiezen uit diverse soorten vloeren. Laminaat wordt veel gebruikt, maar wilt u het wat luxer dan kiest u voor parket of laminaatparket. Een massief houten vloer is ook een optie als u voor absolute duurzaamheid gaat. Daarbij zijn er verschillende houtsoorten en kleuren waar u uit kunt kiezen zoals berkenhout, eikenhout of kersenhout. De vloer kan vervolgens op verschillende manieren worden bewerkt door de vloerenwinkel. Een olielaag geeft bescherming en een mooie diepe kleur. Een white wash maakt de vloer juist lichter en daarmee geschikt voor een modern interieur. De keuze is aan u.

Een betrouwbare leverancier voor uw vloer

Als u houten vloeren wilt laten leggen dan wilt u natuurlijk een betrouwbaar bedrijf vinden dat dit voor u kan realiseren. Van der Heijden Vloeren in Oss is zo’n bedrijf. In hun vloerenwinkel kunt u diverse voorbeelden bekijken van vloeren van hout. U kunt ook online op de website alvast voorbeelden bekijken om een indruk te krijgen van wat u het liefst wilt. Online een offerte opvragen en voor onderhoud van uw vloer kunt u bij dit bedrijf terecht.