De kamervraag
Image default
Mode en Kleding

Alles wat je moet weten over mannenondergoed

Mannen en ondergoed, wat kan je er over zeggen. De ene man besteedt veel tijd en aandacht aan het uitzoeken van ondergoed terwijl de andere man het liefst er totaal niet naar omkijkt. Deze man zal nog net niet met een gat in zijn onderbroek lopen. Laten we in dit artikel niet alle mannen over één kam scheren en zeggen dat de meeste mannen van vrouwen in een mooie lingerie set houden. Maar we gaan het toch doen. Dus waarom zou een man geen mooi ondergoed dragen? In dit blog lees je alles wat je moet weten over mannen ondergoed. 

Boxershorts onder een zwembroek?

We willen in dit artikel graag de vraag beantwoorden waarom mannen vaak ondergoed dragen onder een zwembroek. Het antwoord hierop is dat boxershorts voor heren vaak steviger zitten en wat langere pijpen hebben. Hierdoor zakt de boxershort niet af en zit het comfortabel onder een zwembroek. De echte reden waarom mannen een onderbroek dragen onder een zwembroek is omdat het geslachtsdeel anders geen houvast heeft. Mannen hebben aangegeven dat het tijdens het zwemmen niet zo prettig aanvoelt en met een onderbroek eronder wel. Daarnaast staat het vaak ook best stoer zo een onderbroek rand boven de zwembroek met een leuk merk. Wat dacht van je Muchachomalo voor heren? Dit stoere merk heeft naast ondergoed ook nog eens zwembroeken die matchen bij de onderbroeken. Dus waar wacht je nog op! 

Stijlvol ondergoed of saai?

We gaan weer even terugblikken naar het soort ondergoed voor de man. Bepaalt het soort ondergoed het soort man of is het juist andersom? Sommige mannen vinden het prima om basic ondergoed te dragen zonder printjes, patroontjes of kleuren. Een doodnormale zwarte boxershorts of een witte is prima. Maar waarom zou je hiervoor kiezen en het veilig spelen als er veel meer in de wereld is? Ga eens voor de gekke opvallende printjes of de opvallende kleuren. Wie weet voel jij je gelijk al veel beter als je zulk ondergoed draagt. Denk aan de vrouwen in mooie lingeriesetjes die dragen ook niet alleen zwart of wit. Dus waarom zou jij dat doen? Sta er voor open en wie weet is je nieuwe onderbroeken collectie vol met leuke kleuren. 

Strakke ondergoed of een losse boxer?

Wat vinden vrouwen er van als een man strak ondergoed draagt zoals een trunk of een slip? In Nederland zouden vrouwen een heel ander beeld erbij hebben dan vrouwen in zuid-amerikaanse landen. In Colombia bijvoorbeeld dragen de mannen trots hun strakke ondergoed en daar is niks mis mee. Maat hoe kies je als man nou het juiste ondergoed uit waarbij vrouwen ook iets hebben van ja dit ziet er goed uit. Een boxershort doet het eigenlijk altijd goed, maar dan moet het er wel verzorgd uit zien. En dan is de vraag of je voor een losse boxershort gaat of toch een strakke? Tja, dit hangt totaal van het model af en wat je zelf prettig vindt. En uiteindelijk moet je ook iets dragen waarbij je je goed voelt. Of dit nou een trunk, slip, losse boxer, normale boxershort, een strakke boxershort vindt het maakt allemaal niet uit. 

 

https://www.muchachomalo.com/nl/nl/heren/ondergoed/boxershorts/

Gerelateerde artikelen

Zijn grote maten t-shirts nog steeds een aardappelzak?

Custom-made sjaals voor iedere gelegenheid laten ontwerpen en bedrukken

Allerlei broeken van Anna Montana eenvoudig kopen