De kamervraag
Image default
Internet

Een gecertificeerde Managed Service Provider voor al uw cloudoplossingen

Cloudiction is een gecertificeerde Managed Service Provider met jarenlange ervaring met het leveren van diverse cloudoplossingen. Hun experts zorgen ervoor dat uw bedrijf volledig ontzorgt op het gebied van IT. Zo is het mogelijk om een cloud werkplek in te laten richten door hun experts. Met deze online werkplek heeft u de mogelijkheid om op iedere gewenste locatie aan uw bestanden te werken. Of u nu een dagje naar kantoor wilt, een afspraak heeft bij een klant, in een restaurant afspreek of thuis wilt werken, met een cloud werkplek is het allemaal mogelijk. U heeft maar een paar noodzakelijke dingen nodig, namelijk een device (laptop, telefoon of tablet) in combinatie met een werkende internetverbinding. Deze combinatie zorgt ervoor dat u altijd en overal aan de slag kunt met uw documenten.

De voordelen van een Managed Service Provider

Wanneer u besluit om een Managed Service Provider, zoals Cloudiction, in handen te nemen, bent u verzekerd van een aantal voordelen. Deze specialist heeft jarenlange ervaring en weet precies waar ze op moeten letten om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Hun experts zorgen voor een gebruiksvriendelijke werkplek die veilig is en foutloos werkt. Daarnaast zorgen ze voor een heldere communicatie waardoor de samenwerking soepel verloopt. U en uw medewerkers slaan alle bestanden online op en kunnen waar en wanneer mee aan de slag. Ook heeft u met een cloud werkplek toegang tot alle online programma’s.

Vraag een demo aan en ontdek voordelen

Als u erover nadenkt om deze Managed Service Provider een cloud werkplek in te laten richten voor u en uw medewerkers, dan is het fijn om te weten wat u kunt verwachten. Daarom kunt u bij dit bedrijf een demo aanvragen waarmee u eenvoudig en snel ervaart hoe het is om in een online werkplek te werken. Ook kunt u altijd terecht bij de medewerkers van deze specialist voor meer informatie en antwoord op al uw vragen.

Gerelateerde artikelen

Office 2019 goedkoop

Vind het allerbeste alles in 1 pakket voor jouw huishouden

De voordelige- en uitgebreide pakketten van Ziggo