De kamervraag
Image default
Internet

De voordelige- en uitgebreide pakketten van Ziggo

Bij het kiezen voor een leverancier van televisie, internet en telefonie, is het raadzaam om goed te kijken naar de pakketten waaruit je kunt kiezen. Zo weet je zeker dat je het beste pakket in huis haalt, dat is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Bij Ziggo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Als de grootste aanbieder van Nederland is Ziggo ongekend populair in Nederland. Hier kun je zelf de diensten samenstellen die je graag wilt gebruiken. Als je bijvoorbeeld alleen een internetaansluiting wilt, is dat uiteraard geen enkel probleem. Daarnaast kun je kiezen voor een pakket waarbij je zowel internet hebt als televisie.

Alles-in-één

Als je wilt profiteren van een zeer aantrekkelijke prijs, dan zit je bij Ziggo goed. Zo kun je hier kiezen voor het zogeheten alles-in-één pakket, waarmee je zowel de telefoonaansluiting, de internetverbinding en de televisie via Ziggo in huis haalt. De prijs die je betaalt is afhankelijk van hoe jij het pakket hebt samengesteld, want je kunt kiezen uit meerdere alles-in-éénpakketten. In alle gevallen beschik jij over razendsnel en bovendien betrouwbaar internet, digitale televisie in high definition en een vaste telefoonlijn. Zo weet je zeker dat je op alle manieren verbonden bent.

Keuze uit extra’s

Bij het samenstellen van jouw ideale pakket van Ziggo, heb je de keuze uit vele interessante extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Ziggo Sport. Dit sportpakket zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen van jouw favoriete sportwedstrijden.

Ook het populaire sportkanaal Fox Sports behoort tot de opties. Als je een liefhebber bent van series van topkwaliteit, dan kun je bij Ziggo kiezen voor een pakket met de tv-zender HBO.

Naast Fox Sports en HBO kent het totaalpakket van Ziggo nog veel meer extra zenders. Op het gebied van internet kun je kiezen voor beveiligde e-mailinstellingen en een professionele internetbeveiliging van F-Secure.