De kamervraag
Image default
Industrie

Machineonderdelen voor een reparatie

Als u uw apparaten intensief gebruikt, kan het voorkomen dat er iets kapot gaat. Meteen een hele nieuwe machine aanschaffen is vaak duur en zeker niet altijd nodig. Soms is het vervangen of repareren van één enkel onderdeel al voldoende om een machine weer aan het werk te krijgen. Dat scheelt vaak een hoop geld. Stuur uw kapotte onderdeel op naar Machinefabriek Krimpen en laten reviseren of repareren. Hierdoor hoeft u niet meteen een geheel nieuwe machine aan te schaffen als het apparaat een mankement heeft.

Gespecialiseerd in tandwielen

Wist u dat een tandwiel het meest gebruikte onderdeel is bij een machine? Bij Machinefabriek Krimpen zijn ze gespecialiseerd in deze machineonderdelen en alles wat daarmee te maken heeft. Ze hebben zelfs een eigen machinepark. U kunt hier tandwielen in alle soorten en maten vinden. Zij kunnen werken met tandwielen met een diameter van maximaal 1600mm en een maximale hoogte van 1000 millimeter. Als u uw tandwiel laat repareren draait uw machine vaak weer een heel stuk soepeler. Het grootste voordeel van Machinefabriek Krimpen is dat ze ISO-gecertificeerd zijn, dus de onderdelen die u hier koopt voldoen aan de belangrijkste veiligheidseisen en kwaliteitsstandaarden. Deze fabrikant heeft jarenlange ervaring en gaat met de laatste ontwikkelingen mee.

Veel verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf

Het intensief gebruik van machines hoort bij een 24-uurseconomie. Maar de kans dat er daarom iets kapot gaat is zeker aanwezig. Machines zijn logischerwijs erg belangrijk voor uw bedrijf, dus u heeft een betrouwbare leverancier van machineonderdelen nodig. Bij Machinefabriek Krimpen zijn allerlei machineonderdelen te koop. Denk bijvoorbeeld aan omkeerassen, bollagers, deksels en nestenschijven. Als iets kapot is, stuur het dan naar het bedrijf op. Zij zullen er met hun team, dat bestaat uit ongeveer vijfendertig personen, voor u zorgen dat de machine zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Zo hoeft de machine niet lang stil te staan en kunt u verder met uw werkzaamheden.

https://www.machinefabriekkrimpen.nl/