De kamervraag
Image default
Industrie

Laat kunststof spuitgieten van uw nieuwe product over aan de expert

Kunststof spuitgieten is een van de productiefases waar bijna ieder nieuw product door moet – het is echter zeer lastig om een professionele partij te vinden waar u dit aan kunt uitbesteden zonder dat het de hoofdprijs kost. Het spuitgieten van kunststof vraagt namelijk om gespecialiseerde apparatuur en is een werkelijke expertise. Daarom is het aan te raden om te vertrouwen op een bedrijf dat al jarenlange ervaring heeft in het conceptualiseren en produceren van kunststof producten – Ponnoplastic. Zij werken voor bedrijven in uiteenlopende industrieën, van de railinfra en de bouw tot de agrarische sector en commerciële bedrijven waar zij in loonopdracht werken. Heeft uw bedrijf een partner nodig voor het produceren van producten of het maken van mallen en/of matrijzen? Lees dan snel verder!

Een volledige dienstverlening: van concept tot assemblage

Door de technieken van kunststof spuitgieten wordt het mogelijk om onderdelen of producten in elke vorm te laten maken die u maar wenst. Er wordt met u meegedacht van concept tot eindproduct. Daarom wordt eerst de werkwijze met u besproken, waarna de technisch tekenaar overgaat tot het maken van een concepttekening. Op deze manier krijgt u een zichtbaar concept van uw product, mal of matrijs. Met een 3D-print wordt eventueel uw product tastbaar gemaakt zodat het van alle kanten bekeken, verbeterd en gefinetuned kan worden. Bent u helemaal tevreden? Dan wordt er een aluminium of stalen matrijs voor u gemaakt, afhankelijk van de beoogde oplage. Met behulp van de matrijs wordt het kunststof spuitgieten ontzettend eenvoudig! Het is zelfs mogelijk om de assemblage van uw product aan dit bedrijf uit te besteden.

Wacht niet langer om uw nieuwe product in handen te hebben

Wilt u graag dat er een expert met u meedenkt, van concept tot eindproduct? Dan moet u bij Ponnoplastic zijn. De medewerkers van dit bedrijf staan te popelen om u te ontmoeten. Plan dus eenvoudig een kennismakingsgesprek in via de website of vraag direct een offerte aan voor het product dat u wilt laten produceren. Door kunststof spuitgieten uit te besteden aan een professioneel bedrijf heeft u uw nieuwe product snel in handen. Wacht niet langer en neem contact op!

https://www.ponnoplastic.nl/