De kamervraag
Image default
Mode en Kleding

Hoe herken je nepleer?

De vooruitgang in de productie van synthetisch leder wordt “productieverbeteringen” genoemd – maar, we noemen het stiertje. Het enige wat het betekent is dat het moeilijker wordt voor mensen om gemakkelijk een vervalsing te herkennen. Dus, zeker, als je doel is om iets te krijgen wat er uit ziet als iets wat het niet is, geniet dan van de “verbeteringen”.

Daar hebben we geen tijd voor.

Hier is hoe je er zeker van bent dat je echt leer krijgt en niet een of andere nep-onzin:

CONTROLEER HET LABEL.
Echt leer: Het lijkt voor de hand liggend, maar kijk naar het label of het etiket. Als het echt leer is, zal het met trots zeggen. Als je “100% echt leer” ziet, “volnerfleder” of “echt leer”, dan weet je dat je goed ziet.

Hoe je nepleer kunt herkennen: Als er op het label “kunstmatig materiaal” staat, dan is het waarschijnlijk synthetisch, flexibel polyvinylchloride (PVC). Als er helemaal niets over het materiaal staat, dan is het waarschijnlijk PVC of een ander synthetisch polymeer, want echt leer zou met trots worden opgemerkt. Controleer ook het prijskaartje. Iedereen houdt van een deal, maar echt leer is veel duurder dan kunstleer, dus als de prijs te goed lijkt om waar te zijn – dat is het waarschijnlijk wel.

Wil je zeker weten dat je een fantastische leren tas krijgt voor je geld, kijk dan eens bij Cowboysbag. Zo ben je er zeker van dat je nog lang kunt genieten van dit product van de hoogste kwaliteit.