De kamervraag
Image default
Industrie

Heeft u rvs fittingen of ANSI flenzen nodig?

Bent u bezig met een project waar u rvs fittingen en ANSI flenzen voor nodig heeft en vraagt u zich af waar u deze materialen vandaan kunt halen? Er zijn verschillende bedrijven die deze producten verhandelen, zodat u weer verder kunt met uw project. Technisch Handelsbureau Hellebeuk uit Tiel is zo’n bedrijf. Hier kunt u niet alleen terecht voor rvs fittingen en ANSI flenzen, maar ook voor buizen, kokers, beugels, afsluiters, stafmaterialen en platen. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1963 en is sindsdien snel gegroeid. Hedendaags beschikken ze over een ruim assortiment en een geautomatiseerd magazijn. Hierdoor zijn ze in staat snelle leveringen te realiseren. Bestelt u een product in de Benelux? Dan is uw pakket al binnen 24 uur op de gewenste locatie. In de rest van Europa ontvangt u uw bestelling al binnen 48 uur.

Kies uit een ruim assortiment aan rvs fittingen

Technisch Bureau Hellebeuk beschikt over een ruim assortiment aan fittingen. Met een fitting kunt u gemakkelijk metalen buizen aan elkaar bevestigen of kunt u bijvoorbeeld stroom voerende delen van een lampbevestiging met elkaar verbinden. Er bestaat een grote hoeveelheid aan verschillende soorten fittingen die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Zo worden draadfittingen verbonden door middel van een in- of uitwendige schroefdraad, maar is bij een persfittingen juist weer een speciale perstang vereist voor de bevestiging. Beide vindt u terug in het assortiment van Technisch Bureau Hellebeuk. Maar ook voor andere rvs fittingen kunt u terecht bij dit bedrijf, zoals lasfittingen, snijringfittingen en camlockfittingen.

ANSI flenzen voor iedere toepassing

Naast fittingen, kunt u ook bij Technisch Bureau Hellebeuk aankloppen voor flenzen. De flenzen die hier worden verkocht, voldoen aan de Amerikaanse standaarden (ANSI) en zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Via de website ontdekt u welke ANSI flenzen er te koop zijn of download de online catalogus. Zo heeft u alle producten overzichtelijk in één oogopslag.