De kamervraag
Image default
Bedrijven

Uw visie als richtpunt bij dit verpakkingsbedrijf

Als bedrijf in snoepgoed of andere lekkernijen kijkt u graag naar verpakkingen die u aanspreken. Met een mooi design erop en een stevige, kwalitatieve verpakking maakt uw product al meteen een betere indruk. Bij Milpak zitten Franse, Nederlandse en Belgische klanten daarvoor aan het juiste adres. Zij produceren namelijk verpakkingen die perfect volgens de maten van uw product worden gemaakt. Als het gaat om etenswaren, wordt er ook een folie voorzien om de houdbaarheid te bevorderen. De medewerkers van Milpak luisteren hierin allereerst naar uw visie op de ideale verpakking.

Een verpakkingsbedrijf die uw goederen stevig en mooi verpakt

De meeste klanten van Milpak opteren voor de populaire opties, zoals flowpacks, dosiszakjes en pillowpacks. Flowpacks gebruiken ze vaak voor snoeprepen en zorgen ervoor dat uw product strak en stevig is verpakt. Een pillowpack is een betere optie voor kleinere snoepjes, zoals popcorn of gummibeertjes. In beide gevallen kunt u bij het verpakkingsbedrijf kiezen tussen een transparante verpakking, waarbij u het product zelf duidelijk ziet of een gekleurde buitenkant waarop u het logo van het product en een mooi kleurendesign drukt. In deze verpakkingen worden tevens al uw producten beschermd tegen licht, geur, damp en zuurstof, zodat er geen ongewenste processen beginnen. Als u dit wenst, maken ze een doorkijkvenster in de gekleurde buitenkant, zodat de klanten altijd een beeld hebben op de inhoud van uw verpakkingen.

Geleverd volgens uw wensen

Het verpakkingsbedrijf Milpak spreken graag op voorhand met u af om een duidelijk overzicht op te stellen van het gedane werk. Zo bespreken ze het materiaal, ontwerp en afwerking van uw verpakking, maar stellen ze ook een prijsofferte op, zodat u reeds op de hoogte bent van de kosten. Daarnaast zorgen ze ook voor de levering van de verpakkingen. U heeft daarin de keuze om het transport door hun te laten regelen of de bestelde verpakkingen zelf bij ze op te halen. Zij streven daarbij naar het maximale gemak voor uw onderneming.

https://milpak.be/