De kamervraag
Image default
Auto’s en Motoren

Authentieke onderdelen voor jouw Volkswagen

In de online Paruzzi shop vind je eindeloos veel kever onderdelen. Om er zeker van te zijn dat je het juiste onderdeel voor jouw wagen bestelt, zijn alle items voorzien van nummers. Allereerst het originele nummer dat de fabrikant er ooit aan gaf en aanvullend een Paruzzi-nummer. Bij elk afzonderlijk artikel staat vermeld voor welk type Volkswagen het geschikt is. Het kan dus eigenlijk niet fout gaan met je order. Het handige van via internet bestellen is natuurlijk dat het een en ander thuisbezorgd wordt. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Neem nu de verwarmde achterruit van blank glas met origineel nummer 251 845 501 A en Paruzzi nummer 79001. De ruit is gemaakt van hardglas. De afmetingen zijn 1395 bij 545 mm. Het verwarmingselement draait op 12 Volt. Deze achterruit is geschikt voor de T25/T3 Bus Bestelbus, Kombi en Caravelle. De achterruit wordt standaard geleverd in blank glas, maar getinte versies zijn er ook. Nog een tip als je deze ruit aanschaft. Besef dat achterruiten met verwarming vragen om een zwaardere zekering: geen 8, maar 20 ampère. De originele bedrading kan dit aan, dus die hoef je niet te vervangen.

Kom langs voor grote onderdelen of onderhoudsspullen

Gezien het materiaal en de grootte wordt de ruit niet per post naar je gestuurd. Je kunt ‘m zelf komen halen in Yerseke. Als je je bezoekje aankondigt, regelt het Paruzzi-team een gratis rondleiding door de winkel en het magazijn. Als je er dan toch bent, zijn er misschien andere grote onderdelen die je mee kunt nemen? Kever motoren bijvoorbeeld. Of onderhoudsspullen als accuwater, luchtfilter cleaner en metal polish. Zelfs voor leuke cadeautjes zit je goed bij Paruzzi:

  • een gereedschap-set;
  • een technisch handboek;
  • een historisch boek;
  • een BBQ toolpakket;

een metalen uithangbord met daarop de tekst ‘VW PARKING ONLY’.

Dit zijn toch hartstikke leuke dingen om een goede vriend te geven voor z’n verjaardag? In het assortiment zitten ook hebbedingetjes voor je kinderen zoals sleutelhangers, petten en rugzakjes.

https://www.paruzzi.com/

Gerelateerde artikelen

Huurkoop bij auto leasen

Rijschool Rotterdam

Een gespecialiseerd autobedrijf in Odijk voor al uw reparaties