De kamervraag
Image default
Horeca

Mobiele smoothiebar op iedere locatie in Nederland!

Op zoek naar wat origineels om jouw event net dat beetje extra te geven? Boek dan een mobiele smoothiebar bij de beste smoothie cateraar van Nederland.

Shakes on Wheels richt zich sinds april 2014 op smoothie catering door heel Nederland. In de loop der jaren zijn ze de grootste aanbieder van verse smoothies in Nederland geworden.

Het bijzondere aan het concept is dat ze zo mobiel zijn als maar kan en dus naar iedere locatie toe kunnen komen. Daarvoor hebben ze verschillende barren, allemaal op wielen. Zo rollen ze elke werkplek in om daar verse smoothies te maken.

Smoothies maken is eenvoudig. Iedereen kan zomaar wat fruit in een blender stoppen. Maar echte professionals zorgen dat de smaakcombinaties er echt uit knallen. En ook niet onbelangrijk, combinaties die ook gewoonweg gezond zijn.

In de loop der jaren heeft Shakes on Wheels een groot klantenbestand opgebouwd van bekende en minder bekende bedrijven. Ook op veel evenementlocaties zijn ze een graag geziene gast. Experience genoeg dus en daarom ook altijd interessant om ze mee te laten denken. Zo kunnen ze de invulling van het 4uur ‘smoothie momentje’ perfect voor je invullen.

Als enige smoothiecateraar van Nederland zijn zij er echt op gericht om binnen bij bedrijven smoothies te maken. Ze weten hoe het er aan toe gaat op de werkvloer en spelen daar perfect op in. Zo hebben ze meer dan genoeg smoothiebars beschikbaar, en ook altijd eentje die bij jou past. Heb je een kleine lift waar de bar in moet? No problemo! Of een krappe trap: regelen ze!

Zeg je mobiele catering, dan zeg je Shakes on Wheels. Smoothies, mocktails, juices, sappen, kokosnoten, smoothiebowls. You name it, theyve got it!

We bevelen je dan ook van harte aan om een kijkje te nemen op de website van Shakes on Wheels. Wie weet rijden ze dan binnenkort bij jou binnen met één van hun mobiele wagens.

https://shakesonwheels.nl