De kamervraag
Image default
Hobby en vrije tijd

Corsiva Tender sloepen zijn leverbaar met veel extra opties

Watersport liefhebbers zijn bekend met de naam Corsiva. Deze betrouwbare sloepen beschikken over een hoog afwerkingsniveau en, voor de echte botenliefhebber, zijn ze geheel samen te stellen naar eigen wens en smaak. Diverse stoffering keuzes voor de kussens aan boord, kleurencombinaties en nog veel meer om uw Corsiva sloep te optimaliseren. Met de enorme groei van Corsiva modellen blijven de mensen achter het bekende merk stijgen op de Nederlandse botenmarkt. Een vooruitstrevend design, betaalbaar en de extra opties maken de sloep een uniek product. De verkochte sloepen blijken altijd een succes en u ervaart gegarandeerd onbezorgd vaargenot.

De Corsiva 500 Tender is compacter, maar zeker niet minder!
Na de lange 595 is ook een meer compacte versie ontwikkeld, de Corsiva 500 Tender. Deze kortere sloep kent een lengte van ongeveer 5 meter, maar is zeker niet minder krachtig dan de 595. De buitenboordmotor is op de spiegel te plaatsen of geheel geluidloos in de bun te bevestigen. Het vermogen van de motor is uit te bereiden tot 60pk. In de kuip is maar liefst ruimte voor zeker 5 passagiers om iedereen mee te kunnen nemen naar uw bestemmingen. En wat betreft uitstraling is uw Corsiva 500 Tender geheel zelf samen te stellen naar eigen inzicht.

De specificaties van de lange Corsiva 595 Tender
Eigentijds en sportief in zijn klasse. De Corsiva 595 Tender is een 7 meter lange sloep met zitruimte en opbergruimte voor iedereen aan boord. Met dit model is het ook mogelijk om de buitenboordmotor zowel op de spiegel als in de bun te bevestigen. Het vermogen tot maximaal 60pk brengt u al cruisend naar al uw vaarbestemmingen. Hoge comfortabele rugleuningen houden u uit de wind en garanderen u van een geruisloze en onbezorgde vaart. De Corsiva modellen zijn ook gemakkelijk te bevestigen aan een trailer zodat u uw boot overal mee naartoe kan nemen. En ook dit model is uiteraard weer geheel samen te stellen naar uw eigen smaak.

Bent u opzoek naar een erkend bedrijf voor uw Coriva sloep?
Vooral degelijk, betrouwbaar en in prijs-kwaliteitverhouding de ideale sloep. Door de jaren heen bewijst Corsiva steeds weer het verschil te maken op de Nederlandse sloepenmarkt. Wilt u de nieuwste Corsiva sloepen bezichtigen? Kom dan een keer kijken in diverse showrooms van uw dichtstbijzijnde waterport speciaalzaak. Laat u inspireren en informeren door botenexperts om een goede keuze te maken. Neem vrijblijvend contact op om te vragen naar diverse Corsiva sloepen en buitenboordmotoren. U kunt bij een watersport speciaalzaak terecht voor advies, aankoop, onderhoud, reparatie en winterstalling van uw boot.