De kamervraag
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij dit bedrijf kun je een kant-en-klare pubquiz kopen

Wil je graag een online pubquiz kopen om een gezellig digitaal avondje met collega’s of vrienden te organiseren? Dat kan bij Pubquizshop.nl. Dit bedrijf biedt talloze pubquizzen in verschillende thema’s. Zo zijn er speciale pubquizzen voor vrouwen en mannen, bijvoorbeeld. Elke quiz bestaat uit verschillende categorieën, die allemaal ongeveer tien vragen bevatten. De categorieën zijn onder andere sport en muziek. Zo zit er voor ieder wel wat wils bij.

Pubquiz voor bedrijven

Je kunt ook een online pubquiz kopen voor de vrijdagmiddagborrel of voor een teambuildingsuitje met collega’s. Een pubquiz is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen en helpt natuurlijk enorm om een teamspirit te verkrijgen. Uiteraard is het ook gewoon een leuke activiteit om te doen. Heb je veel internationale collega’s en wil je die graag bij de pubquiz betrekken? Dan kun je een Engelstalige pubquiz kopen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Hoe werkt de online pubquiz?

Als je een online pubquiz wilt spelen, dan kun je een quizpakket naar keuze bestellen in de webshop. Meteen nadat je betaald hebt, kun je er gebruik van maken. De quiz is gemaakt in de vorm van een PowerPoint-bestand, die de quizmaster beheert. De quiz wordt gehouden op Zoom of Microsoft Teams, zodat alle deelnemers elkaar kunnen zien en horen. Stuur een uitnodiging met een bepaald tijdslot naar alle deelnemers en de quiz kan beginnen.

De service

Als je een pubquiz koopt bij Pubquizshop.nl, dan kun je gebruik maken van de goede service die het bedrijf biedt. Wil je bijvoorbeeld niet zelf de quizmaster zijn? Huur dan een quizmaster in van het bedrijf. Dankzij hun ervaring maken ze er gegarandeerd een feestje van. Ook als je vragen hebt, kun je altijd bij het bedrijf terecht. Je kunt het bellen, maar ook een berichtje sturen via het contactformulier op de website. Je zult zo snel mogelijk een reactie ontvangen. Heb je zelf nog ideeën voor de ideale pubquiz? Deel deze met het bedrijf!