De kamervraag
Image default
Groothandel

Tegels en andere bouwmaterialen van goede kwaliteit, voor een meer dan redelijke prijs

Als u nieuwe tegels of andere bouwmaterialen nodig hebt, voor bijvoorbeeld een verbouwing, dan wilt u natuurlijk liever niet te veel betalen. Het liefst zelfs zo min mogelijk. Maar waarschijnlijk wilt u juist wel een grote keuze aan verschillende soorten tegels, toiletten, radiatoren en andere bouwmaterialen tot uw beschikking hebben. U wilt natuurlijk wel een woning die bij uw smaak past. Ook wilt u hoogstwaarschijnlijk kwaliteit en wilt u voorkomen dat u over een aantal jaar alweer op zoek moet naar nieuwe tegels, omdat de oude wand- of vloertegels nu al oud of kapot zijn.

Laat u adviseren voor uw eigen tegels en bouwmateriaal

Bij Van Noort kunt u terecht als u naar het bovenstaande op zoek bent. Dit bedrijf beschikt namelijk over een groot assortiment bouwmaterialen van een hoge kwaliteit. Als u een bezoekje aan de showroom brengt, kunt u zelf het assortiment bekijken en een juiste keuze maken uit de bouwmaterialen. Ook kunt u hier terecht voor gedegen en eerlijk advies op maat.

Een divers en uitgebreid assortiment

Bij Van Noort kunt u terecht voor een zeer uitgebreid en divers assortiment. Dit gehele assortiment is van een uitstekende kwaliteit. En dit voor een meer dan redelijke prijs: in veel gevallen bent u met de aanschaf van bouwmaterialen bij dit bedrijf goedkoper uit dan bij een andere bouwwinkel.

Een nieuwe badkamer of keuken is nu echt binnen handbereik

Na een bezoekje aan de ruime showroom van Van Noort en de bouwwinkel waar u terecht kunt voor al uw bouwmateriaal, bent u nu echt klaar voor uw verbouwing. Het moet alleen nog uitgevoerd worden. Of bent u zelf een echte klusser? Als u de tegelvloer zelf niet recht krijgt, dan kan u hier een vakman voor inschakelen. U bent dan zeker van een rechte en strakke vloer. Ook kunnen deze vakmensen, als u dit wenst, vloerverwarming voor u installeren.