De kamervraag
Image default
Haartransplantatie

Een haartransplantatie in Turkije

Het is een probleem waar velen van ons zich voor gesteld zien: ongewenst haarverlies. Naarmate onze hoeveelheid levenservaring toeneemt, lijkt de hoeveelheid haar op ons hoofd af te nemen. Gelukkig zijn er mogelijkheden om kaalheid tegen te gaan. Bijvoorbeeld met een haartransplantatie.

Wanneer je op zoek gaat naar informatie over haartransplantaties, ontdek je al snel dat er een groot aantal klinieken bestaat waar je een haartransplantatie kunt laten uitvoeren. Soms zijn er grote prijsverschillen tussen aanbieders.

Verschillende technieken voor haartransplantatie

Een groot prijsverschil kan duiden op een andere transplantatie methode. De belangrijkste methodes die nog gebruikt worden zijn de FUt-techniek en de FUE-techniek. De eerste is een oudere methode, waarbij banen haar worden verplaatst. Deze techniek is relatief goedkoop, maar is wat pijnlijker en leidt tot littekenweefsel. De FUE-techniek is een stuk moderner. Bij een FUE-haartransplantatie worden haren in grafts van 3 á 4 haren getransplanteerd. Dit is minder pijnlijk, leidt tot minder littekens én levert een natuurlijker resultaat op. De FUE is echter wel wat duurder.

Turkije: zelfde kwaliteit, maar dan voor minder geld

Je zult ook snel ontdekken dat een behandeling in Turkije stukken goedkoper is dan Nederland. Dat komt doordat de lonen in Turkije een stuk lager liggen. Doordat een haartransplantatie behoorlijk arbeidsintensief is, zie je dat terug in het prijskaartje.

Voor de goedkoopste haartransplantatie kies je dus voor een FUt-behandeling in Turkije. Maar waarom zou je, want ook de FUE-haartransplantaties die The Private Hairclinic in Istanbul uitvoert zijn goedkoper dan een behandeling in Nederland.

Zelfs als je de vliegreis en je verblijf (in een luxehotel) meeneemt is een haartransplantatie in Turkije goedkoper dan een behandeling in Nederland.  Daarvoor krijg je een natuurlijk resultaat, een behandeling door een vast team specialisten en intensieve persoonlijke zorg en begeleiding

Daar hoef je toch eigenlijk helemaal niet lang over na te denken?

Neem eens contact met ons op via www.theprivatehairclinic.nl voor een vrijblijvend intake gesprek. We nemen graag alle tijd om al je vragen te beantwoorden.