De kamervraag
Image default
Gezondheid

Een Bijzondere Edelsteen Zultanite (Diaspoor)

Een Bijzondere Edelsteen Zultanite (Diaspoor) 

Zultanite (diaspoor) steen is een van de belangrijkste mijnen. Het is een van de krachtige bronnen die gedurende vele jaren zijn gevormd en in de loop van de tijd magnetische energie hebben verzameld. Omdat deze bron in verschillende mate wordt weerspiegeld, wordt Zultanite-steen op grote schaal gebruikt, vooral met zijn vele belangrijke voordelen. 

Wat is Zultanite (Diaspoor) Steen? 

Zultanite, ook wel (diaspoor) genoemd in termen van mijnbouw, behoort tot de belangrijkste steengroepen ter wereld. Het staat bekend als (diaspoor), vooral vanwege zijn lichtgevende fysieke privilege. Vanaf de 19e eeuw tot vandaag en het heeft bereikt deze steen die nog steeds wordt gebruikt in Turkije, wordt district Mugla Milas sinds de jaren tachtig nog steeds wordt eruit gehaald. Vooral in deze richting is het commercieel belangrijk geworden door een merk te creëren onder de naam Zultanite. 

Hoe wordt Zultanite (Diaspoor) gevormd? 

Zultanietsteen, dat al miljoenen jaren een proces van vorming met chemische effecten heeft ondergaan, heeft zijn huidige vorm aangenomen met verschillende reacties en fysische effecten. Chemische en fysische reacties samen met warmte en koude behoren tot de stadia van de vorming van deze steen. Na verloop van tijd wordt de bron gevuld met magnetische energie. Door deze energie in verschillende mate weer te geven, wordt zultanietsteen zeer gewaardeerd om de voordelen die het om deze reden aan mensen biedt. Het wordt nog steeds intensief gewonnen in verschillende delen van de wereld met zijn verschillende formaties. 

Eigenschappen van Zultanite Steen 

Zultanietsteen valt op als een edelsteen op basis van aluminium. Tegelijkertijd heeft het de mogelijkheid om het licht en de kleur die erop worden gereflecteerd te veranderen. In deze richting valt het op als een semi-transparante steen met warme kleurtinten zoals groen, roze, geel, bruin enzovoort. Tegelijkertijd, behalve dat het een zeer duurzame steen is, varieert de hardheidswaarde tussen 6,5-7. 

Aan de andere kant is het een van de stenen die van groot belang zijn vanwege het kattenoog. Met deze functie kan het worden uitgedrukt als een lichtstraal die tevoorschijn komt zonder langs het oppervlak te snijden. Om een ​​echte zultanitische (sultan) steen te begrijpen, moet deze met een vergrootglas worden bekeken; gekristalliseerde deeltjes moeten zichtbaar zijn in het deel van het binnen oppervlak. 

Wat zijn de betekenis en voordelen van Zultanite Steen? 

Zultanite-steen is een van de zeer belangrijke en waardevolle bronnen met zijn betekenis en voordelen. 

– Het onthult veel verschillende kleuren met zijn schitterende visuele esthetiek.

– Het wordt vooral gebruikt voor veel waardevolle spullen zoals gebedskralen en ringen.

– Het heeft een structuur die mensen psychologisch ontspant en kalmeert.

– Het heeft een belangrijke betekenis bij het openen van de chakra’s.

– Het stelt de geest in staat om meer open en helder te worden.

– Het vermindert spanning.

– Het stelt mensen in staat om meer compatibel te worden met hun omgeving.

– Volgens sommige geruchten heeft het een tegengif, vooral tegen het boze oog.

– Het geeft moed en zelfvertrouwen.

– Het verwijdert de negatieve energie in het menselijk lichaam. 

Samen met al deze betekenissen en voordelen, wordt zultanietsteen tegenwoordig op verschillende manieren samen met ornamenten voor verschillende doeleinden gebruikt.

http://www.mashop.nl