De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Verrijk uw tuin met een mooie Carpinus betulus

Bent u bezig met het aanpassen van uw tuin, en zoekt u nog mooie planten om straks extra te kunnen genieten van uw mooie tuin? Kies voor de extra beschutting van de Carpinus betulus, oftewel de haagbeuk. Dit is een van de meest populaire tuinplanten en dat is ook niet gek. Deze sterke plant is namelijk niet alleen lang groenblijvend, maar ook zorgt hij voor extra privacy. Ideaal voor grote tuinen met een open karakter, waar veel doorkijk is. Met een Carpinus betulus in de tuin zit u dan extra beschut, zodat u geen last heeft van mensen die uw tuin in kijken, en u heeft ook minder last van de wind.

Geniet nog jarenlang van deze sterke plant

Deze Carpinus Betulus heeft behalve de privacy en het feit dat hij groen blijft nog andere voordelen. Het is namelijk ook een sterke plant, die niet zo vatbaar is voor ziektes. De Carpinus betulus zal daardoor lang blijven staan in uw tuin, en zal ook al die tijd mooi blijven. Zeker als u deze Carpinus Betulus koopt bij Roelands Boomkwekerijen B.V, kunt u lang genieten van deze prachtige plant. Deze kwekerij timmert al jaren aan de weg, en al die tijd al leveren ze planten van uitstekende kwaliteit. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardige plant aanschaft. Wat wilt u nog meer?

Koop hier een mooie haagbeuk of andere hoogwaardige plant

Bij Roelands Boomkwekerijen B.V. kunt u het hele jaar door terecht voor de mooiste planten en bomen. Ook buiten het seizoen leveren zij zo bijvoorbeeld de mooiste Carpinus Betulus. Zo kunt u in ieder seizoen de mooiste planten en bomen in uw tuin zetten. Wilt u een mooie haagbeuk of een andere plant of boom aanschaffen voor uw tuin? Neem dan contact op met deze specialist, via de contactgegevens op hun website.

 

https://www.roelandskwekerij.com/