De kamervraag
Image default
Financieel

Een prepaid creditcard het perfecte alternatief voor jou?

Een vooraf betaalde creditcard is een geweldige manier om artikelen te kopen zonder het gedoe van een traditionele no, low, of high interest creditcard. Er zijn meerdere voordelen aan de aankoop van een vooraf betaalde creditcard en met de eenvoud en het gemak van het toevoegen van fondsen is het misschien wel de beste manier om met de creditcardjungle om te gaan.

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor de voordelen van een creditcard

De meeste mensen hebben ten minste een traditionele no, low, of high interest credit card in hun kredietgeschiedenis. Voor sommigen is dit geen probleem geweest als ze consequent het maandelijks verschuldigde bedrag afbetalen of een deel van het verschuldigde bedrag minimaal betalen, maar maar al te vaak worden mensen het slachtoffer van creditcard-schulden en moeten ze dan omgaan met wat lijkt op de nooit eindigende strijd om de schuld te verminderen en tegelijkertijd hogere en hogere rentetarieven te bestrijden.

Met een prepaid creditcard kies je voor zekerheid

Een vooraf betaalde creditcard heeft geen van deze problemen. Het werkt gewoon als er geld wordt overgemaakt of gestort op de rekening van de creditcard. Dan kan de vooraf betaalde kaart worden gebruikt als een traditionele creditcard in de meeste winkels wereldwijd, maar ook online of bij kleinere handelaren. Zodra het gestorte geld is opgebruikt, is de kaart niet meer geldig en kan deze worden weggegooid of kan er meer geld worden toegevoegd.

Moeite met financiële planning? 

De mensen die het best kunnen profiteren van dit soort creditcards zijn degenen die worstelen met het beheer van schulden. Een vooraf betaalde creditcard zal uw aankopen afbreken en u in staat stellen om te zien waar u uw uitgaven doet. Ouders van tieners kunnen een vooraf betaalde creditcard gebruiken om hun kinderen te helpen de fiscale verantwoordelijkheid te begrijpen.

Aankoopverzekering en nog veel meer extra’s

Een ander voordeel van het gebruik van een vooruitbetaalde creditcard is de bescherming bij reizen overzee. Deze kaart kan in bijna elke winkel ter wereld worden gebruikt en biedt bescherming tegen verlies of diefstal. Koop de kaart bij uw plaatselijke drogisterij of particulier postcentrum, voeg geld toe via uw bank, een andere creditcard, contant geld of een directe storting, en u bent klaar om te gaan. Als er meer geld nodig is, kan er nog een overschrijving worden uitgevoerd en hebt u onmiddellijk de nodige middelen om uitgaven te doen.

kies jij ook voor de prepaid creditcard?

Een vooraf betaalde creditcard heeft vele voordelen. Het is de beste manier om te leren hoe je krediet verstandig gebruikt en het is ook de kaart die niet discrimineert als je krediet problemen hebt in het verleden. Het maken van goede beslissingen met uw uitgaven zal u helpen om een beter krediet vast te stellen en kan u zelfs in staat stellen om terug te keren naar een traditionele kredietkaart, maar met de voordelen van een pre-betaalde kaart wilt u misschien niet!

https://www.leningenhypotheek.com