De kamervraag
Image default
Financieel

Een ondernemingsplan laten schrijven

Heeft u als startende ondernemer een ondernemingsplan nodig?

Kom dan direct met ons in contact.

U krijgt een compleet academisch ondernemingsplan inclusief de financiële paragraaf en ondersteuning op maat gedurende het financieringstraject. De bedrijfsplannen die wij schrijven bevatten naast het marktonderzoek, de marketing mix, Swot-analyse, missie, visie, strategie, doelstellingen de financiële sectie waaronder de openingsbalans na kredietverlening,de exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen voor de komende 3 jaar per maand en de eindbalansen.

U kunt het ondernemingsplan tevens gebruiken voor uw makelaar als uw oog is gevallen op een specifiek pand. Wij slagen in 100% van de cases bij de makelaar met onze ondernemersplannen.

U kunt u het beste door ons uw bedrijfsplan laten schrijven. Zo weet u zeker dat u een hoogwaardig rapport ontvangt welke voldoet aan de eisen van de financier, de gemeente, de makelaar, de RVO of private investors. We analyseren de markttrends, onderzoeken de sterktes en zwaktes van uw idee en stellen de begin- en eindbalansen en begrotingen op. Het schrijven van het ondernemingsplan duurt circa 7 dagen. U kunt nadien alle theorie en cijfers doornemen voor uw eventuele aanpassingen. Zodoende komen we 2 dagen later met een definitief concept. Al onze clienten zijn tot op heden tevreden met het definitieve ontwerp. Als starter heeft u wellicht meerdere aanloopkosten. Daarom mag u het totaalbedrag in 2 termijnen betalen.

Uniek maatwerk

We hanteren geen standaard voorbeelden. De bedrijfsplannen die wij schrijven zijn altijd maatwerk, volledig naar de wensen van de client en financier opgesteld. We nemen gezamenlijk alles door, u kunt daarvoor met ons afspreken op kantoor of we bespreken het telefonisch. Zodoende kunnen we uw concept verder optimaliseren. Ook hebben we oog voor de financiele haalbaarheid van uw concept. Het bedrijfsplan is dus een verbeterde versie van uw idee.

Marktonderzoek

We bestuderen al het marktonderzoek welke te vinden is op het gebied van uw concept, zowel meso- als micro-economisch. De target groups in demografische- en sociaal economische zin worden vastgesteld en een DESTEP-analyse en concurrentiematrix worden opgesteld. We bekijken uw product of dienst vanuit het oogpunt van uw potentiele klant en bepalen waarom hij voor uw product of dienst zou kiezen in plaats van die van de concurrent of substituut.

De trends en ontwikkelingen in uw marktgebied worden inzichtelijk gemaakt en we bepalen hoe u uw Unique Selling Point daarin kunt plaatsen. De bronnen die we gebruiken zijn onder andere het CBS, de branchevereniging, de KVK en overige kanalen. We hanteren altijd de APA-bron methodiek zodat de ontvanger van het ondernemingsplan de vermelde feiten kan toetsen op waarheid.

Meedenken en verstrekken van advies

We verstrekken u bedrijfsadvies met betrekking tot uw concept, verdienmodel en financiële projecties. We schrijven dus niet alleen een bedrijfsplan maar ondersteunen u ook tijdens het traject tot aan behalen van financiering.

Bezoek onze site voor meer info of bel voor een gratis afspraak op ons kantoor.

 

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl

Gerelateerde artikelen

Wat je zeker moet weten over de aansprakelijkheidsverzekering

Deel eigendom – Meer informatie over dit alternatief

Hoe Bitcoins te kopen