De kamervraag
Image default
Financieel

Een net incassobureau in Veenendaal

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is een incassobureau in Veenendaal dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van incasso’s op een menselijke manier. Op televisie zien wij regelmatig beelden voorbij komen van incassobureaus die haar debiteuren op een agressieve manier benaderen en zo sommeren te betalen. Groeneveld Gerechtsdeurwaarders behoort niet tot deze categorie en is daar erg trots op. Wij geloven dat je door een menselijke aanpak veel meer bereikt en sneller tot je doel zult komen. Daarom maken wij altijd gebruik van een menselijke aanpak en zorgen wij ervoor dat debiteuren op een doeltreffende manier benaderd zullen worden. Hierdoor wordt er veel sneller betaald en bent u als bedrijf, niet veel tijd kwijt aan uw openstaande rekeningen.

 

Een proefberekening maken bij dit incassobureau uit Veenendaal

 

Wij zijn een incassobureau in Veenendaal. Het maakt echter uiteraard niet uit waar u zich bevind. Wij werken door heel Nederland om onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen. Als gerechtsdeurwaarder zijn wij bevoegd om alle soorten incassowerkzaamheden uit te voeren. En indien noodzakelijk, kunnen wij ook de gerechtelijke procedure starten. Uiteraard hopen wij hier niet op en zullen wij er alles aan doen om uw debiteur zo snel mogelijk te laten betalen. Via onze website is het mogelijk om een proefberekening te maken. Zo ziet u meteen wat u aan kosten ongeveer kwijt bent, wanneer u gebruik van ons wilt maken. U vult eenvoudig het openstaande bedrag in en wij berekenen dan de incassokosten.

 

Menselijk handelen bij dit incassobureau uit Veenendaal

 

Wij staan bekend als een incassobureau dat op een menselijke, nette en sociale manier te werk gaat. Zo houden wij tijdens het incassotraject altijd rekening met uw situatie en die van de debiteur. Zo komt het soms voor dat debiteuren door onvoorziene omstandigheden niet kunnen betalen. Door begrip te tonen voor de situatie, zijn zij vaak veel sneller bereid om op zoek te gaan naar een oplossing en werken zij sneller mee. Zo boeken wij sneller goede resultaten en kunt u als opdrachtgever met een gerust hart verder gaan met uw bedrijf.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan snel een kijkje op onze website en kom erachter hoe wij u kunnen helpen. Ook bent u van harte welkom om ons te bellen en zo alle mogelijkheden aan de telefoon te bespreken.