Afgelopen week ben ik samen met Incasso Advocaten naar de rechter gestapt om beslaglegging aan te vragen op de debiteur waar ik erg veel last en hinder van heb. Ik heb een IT-onderneming en mijn klanten betalen mij maandelijks een bedrag. Hiervoor biedt ik diensten aan hen aan. Echter betaald een hele grote klant mij al drie maanden lang niet. Ik kwam er erg laat achter. Inmiddels ben ik wel gestopt met diensten uitvoeren voor hem. Maar alsnog moet hij zijn rekeningen betalen. Om te voorkomen dat hij een faillissement aan vraagt ben ik snel gaan handelen en snel opzoek gegaan naar oplossingen. Toen ik er achter kwam heb ik eerst zelf gezocht naar oplossingen. Lees in deze blog over die oplossingen en over beslag legging.

Beslag legging de oplossing?

Ik ben dus gaan zoeken naar oplossingen en daar stond beslag legging ook bij. Maar allereerst ben ik gaan zoeken naar andere oplossingen. Zo heb ik zelf enkele betalingsherinneringen gestuurd. Hier kreeg ik geen reactie op en toen heb ik een incassobureau ingeschakeld. Ik heb toen gekozen voor incassobureau Van Loon. Ik heb voor hen gekozen omdat op hun website heel duidelijk de werkwijze beschreven stond en deze mij erg aansprak. Echter enkele weken nadat ik hen had ingeschakeld kreeg ik het bericht dat het onmogelijk lijkt te zijn contact met hem te krijgen en of ik langs kon komen om te praten over vervolg stappen. Zodoende ben ik langs gekomen. De medewerker van Van Loon Incasso Advocaten gaf aan mij te adviseren om samen met hen naar de rechter te stappen en een beslag legging aan te vragen. Wanneer dit gedaan wordt, kan er beslag worden gelegd op de rekening, huis, auto of andere goederen van de debiteur en zo kon ik aan mijn geld komen.

Inmiddels heeft de rechter mij in mijn gelijk gesteld en wordt er beslag gelegd op de rekening van de debiteur. Van Loon Incasso Advocaten, bedankt voor de goede hulp!