De kamervraag
Image default
Aanbiedingen

Ayahuasca ceremonie bijgewoond

Afgelopen jaar heb ik een ronduit slecht jaar gehad en heb nu besloten om een ayahuasca ceremonie te gaan bijwonen. Ik heb via-via van het middel ayahuasca gehoord en ben er toen heel erg in geïnteresseerd geraakt. Ik ben dus opzoek gegaan naar een centrum waar ze deze ceremonies aanbieden en waar je met ervaren en goede begeleiders deze groepsceremonie kan bijwonen. Ik ben hier naar opzoek gegaan via het internet en de keuze voor een juist centrum was een makkelijke keuze. Er is namelijk weinig keus in centra’s en er zijn vooral website’s die informatie geven over het middel Ayahuasca. Hierin geven ze aan wat het is, waar het van gemaakt is en wat de gevolgen kunnen zijn. Deze website’s waren heel erg van belang voor mij en het bevestigde juist het feit dat ik zo’n ceremonie heel graag wilt bijwonen. Lees in deze blog over deze ceremonie’s en wat het voor mij heeft opgeleverd.

Ayahuasca bij Innerlijke-reis

Ik ben dus opzoek gegaan naar ayahuasca en kwam veel informative website’s tegen. Niet wat ik in eerst instantie zocht, maar zeker wel handig. Gelukkig kwam ik wel een website / bedrijf tegen die veel ervaring heeft in het geven van deze ceremonie’s in groepssessies. Ik heb deze website bekeken en kreeg er een goed gevoel bij. Op de website stond veel nuttige informatie waar ik wel wat aan had. Ik heb de recensies bekeken en zodoende heb ik een afspraak gemaakt om bij de volgende groepssessie aanwezig te zijn. Er was nog plek! Dus dan ging het toch gebeuren.

Inmiddels heb ik de Ayahuasca sessie achter de rug. Het voelde super fijn en ik voel me een stuk beter. Door de ceremonie heb ik een soort reis door mijn innerlijke zelf gemaakt en kan ik het aan een ieder aanbevelen om het te doen. Maar wel onder leiding van een ervaren groepsleider!

Kijk voor meer informatie op www.innerlijke-reis.nl