Zelf een heerlijke quiche maken met allemaal lekkere verse ingrediënten is helemaal niet moeilijk! Al helemaal niet met de verse degen van Tante Fanny. Om het je extra eenvoudig te maken, heeft Tante Fanny meer dan 300 overheerlijke recepten op de website staan. Zo doe je veel inspiratie op en zet je de lekkerste gerechten op tafel. Een quiche kun je met diverse ingrediënten maken. Kies bijvoorbeeld voor een quiche met champignons en geitenkaas. Of ga voor de veganistische pizza met broccoli, shiitake en bonensaus. Dat is het fijne aan de degen van Tante Fanny. Ze zijn ook zeer geschikt voor alle veganisten.

Beleg een pizza met overheerlijke ingrediënten

Zelf een quiche maken is perfect wanneer je op zoek bent naar een heerlijk borrelhapje of iets origineels op tafel wilt zetten voor het diner. Maar hier is het zelf beleggen van een pizza natuurlijk ook een zeer geschikte optie voor. Zelf een pizza beleggen is niet alleen super eenvoudig, het is ook nog eens super leuk! Vind jij het leuk om op zondagmiddag lekker te kokerellen? Of lijkt het je een goed plan om een keer samen met de kinderen zelf pizza’s te maken? Dankzij de verse degen van Tante Fanny heb je een heerlijke bodem die enkel uitgerold hoeft te worden. Door de pizza te beleggen met jouw favoriete ingrediënten, geniet je in een mum van tijd van een heerlijke maaltijd.

Verras iedereen met lekkere gerechten

Op de website van Tante Fanny, zul je al snel ontdekken dat je eindeloos kunt variëren met lekkere gerechten. Alleen een pizza kun je al op diverse manieren bekleden zodat je een hapje hebt dat perfect aansluit bij iedereens smaak. Beleg bijvoorbeeld een deel van de pizza met brie en dunnen plakjes ontbijtspek en de andere kant met aubergine, mascarpone en gebrokkelde gorgonzola. Zo heb je een lekkere pizza voor de vegetariër en vlees-liefhebber.