De kamervraag
Image default
Electronica en Computers

De nieuwste Windows Office 2016 kopen

Nadat er al vele office pakketten er zijn geweest is inmiddels ook Windows Office 2016 ontwikkeld, en op diverse plekken te koop. Je kunt het pakket zowel in de winkel als online aanschaffen. Misschien ben je aan het overwegen om dit nieuwste pakket aan te schaffen maar weet je niet zeker of je het online moet doen of echt naar een winkel moet gaan. Het voordeel van een winkel is dat je nog vragen kunt stellen aan het personeel dat daar werkt. Maar ook dit voordeel kun je via internet tegenkomen. Zo kun je via GameKeyDiscounter.nl online Office 2016 kopen en tegelijkertijd met je vragen terecht bij de klantenservice.

Een voordelig Office pakket

In vergelijking met andere websites koop je bij GameKeyDiscounter.nl het voordeligste Office 2016 pakket. Zij hebben de laagste prijs garantie en sturen de licentie code digitaal, waardoor je dus geen verzendkosten hoeft te betalen. Met als bijkomend voordeel dat je niet hoeft te wachten op je Office pakket maar dat je direct na de betaling kunt activeren en installeren. 

Van standaard pakket tot een luxe pakket

Als je het meest standaard pakket wilt, dan kun je kiezen voor Office Home & Student pakket. Bij dit pakket krijg je de basis programma’s op je PC zoals, Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Dit zijn eigenlijk de programma’s die je het meest gebruikt als student maar ook voor thuis. Mocht je je PC echt gebruik voor werk gerelateerde zaken dan is misschien een Office Professional Plus pakket beter geschikt. Hiermee heb je toegang tot de basis programma’s zoals het Home & student pakket biedt, maar ook toegang tot Outlook, Acces, Publisher en OneDrive. Waar je voor werk gerelateerde zaken dus meer aan hebt dan aan een standaard pakket.