De kamervraag
Image default
Eten en drinken

Er is genoeg te doen rondom dit pannenkoekenhuis in Limburg

Wil je pannenkoeken gaan eten in de omgeving van Limburg? Breng dan een bezoek aan Pannenkoekenhuis Pater Pannenkoek, gelegen in het noorden van Limburg, waar je kunt genieten van heerlijke, ambachtelijke pannenkoeken. Dit pannenkoekenhuis is ideaal gelegen voor een bezoek met kleine kinderen. Zij zullen genieten van urenlang speelplezier. Combineer een bezoek aan dit pannenkoekenhuis met een middag spelen in de binnen- of buitenspeeltuin Beringerbos. Ook is het mogelijk om een potje te gaan golven op de midgetgolfbaan of te gaan zwemmen in het binnen- of buitenzwembad. Kortom, er is genoeg te beleven voor jong en oud!

Kies uit de uitgebreide pannenkoekenkaart

Wanneer je een bezoek brengt aan dit pannenkoekenhuis in Limburg, weet je zeker dat je genoeg keuze hebt. De menukaart is namelijk zeer uitgebreid. Of je nu van zoete of hartige pannenkoeken houdt, de keuze is oneindig. Heb je zin in een zoete pannenkoek met Nutella of kies je liever voor  pannenkoek met spek en kaas? Naast deze traditionele opties, zijn er ook verschillende speciale pannenkoeken. De veelzijdige menukaart bestaat uit maar liefst:

  • 18 traditionele pannenkoeken
  • 5 luxe pannenkoeken
  • 4 gewaagde pannenkoeken
  • 1 speciale maand pannenkoek

Ben je met kleine kinderen? Natuurlijk is er aan hen gedacht. Voor kleine kinderen is het ontzettend leuk om hun eigen pannenkoek te versieren en dat is hier uiteraard mogelijk!

Reserveer nu een tafel en verheug je op een gezellige dag uit

Ben je benieuwd naar de menukaart van dit pannenkoekenhuis in Limburg en kun je niet wachten om een heerlijke pannenkoek te komen eten? Reserveer dan een tafel zodat je zeker bent van een gezellige dag uit! Naast een pannenkoekenhuis, bevindt zich hier ook een prachtig authentiek restaurant. Wil je meer informatie hierover of over de verschillende activiteiten rondom dit pannenkoekenhuis in Limburg? Neem dan gerust contact op. De vriendelijke medewerkers vertellen je graag meer over de omgeving!

https://www.patershof.nl/nl/