De kamervraag
Image default
Entertainment

Weekhoroscoop: ‘Je zult moeten aanpakken, Leeuw’

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

Word jij gelukkig in de liefde of krijg je misschien een promotie? Dat ontdek je in deze horoscoop.
Ram 21-3 t/m 20-4

Er kunnen wat spanningen optreden in een werksituatie, vaak gaat het over geld of de invulling van je bezigheden. Problemen worden opgelost door erover te praten. Dat kun je deze week als de beste, Ram. Je vindt de juiste toon en bent bereid tot compromissen. Slaap je meteen beter!
Stier 21-4 t/m 21-5

Aan kracht geen gebrek. Je bent sterk en zet je in om veranderingen in te voeren. Je bent praktisch en op die manier kom je ook verder. Je laat je niet door je emoties meeslepen en bedenkt eerst een plan. Hoewel je meestal vriendelijk bent, kun je nu last van een kort lontje hebben.
Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Het is een prima week voor een korte break. Als reislustige Tweelingen blijf je dichter bij huis dan je zou willen. Een huisje in de natuur is dan wel geen Bounty-eiland, toch kun je er heerlijk relaxen. Kun je niet weg? Schaf dan een paar mooie boeken aan voor een leuke ‘reis in je hoofd’.

Lees ook:
Dit is volgens je sterrenbeeld jouw goede voornemen voor 2021
Kreeft 22-6 t/m 23-7

Door je te focussen op wat er goed gaat, blijf je sterk in je schoenen staan. Op financieel gebied kun je zowel meevallers als tegenvallers hebben. Samen met anderen kom je nu het verst. Zeker in deze tijd is de wisselwerking tussen mensen stimulerend voor je. En natuurlijk ook wel zo gezellig
sterrenbeeld Leeuw 24-7 t/m 23-8

Je zult moeten aanpakken, Leeuw. Maar dat ligt je wel. De situatie is veranderd en je moet maatregelen nemen om aan een nieuwe aanpak te voldoen. Je bent heel goed in het stimuleren van mensen, zowel thuis als op het werk. Dat werpt zijn vruchten af voor jezelf én voor anderen.
Maagd 24-8 t/m 23-9

Aan de ene kant roept de plicht, aan de andere kant wil je het liefst met anderen leuke dingen ondernemen. Al is het maar samen koekjes bakken… Als je dan ook thuis moet werken, wordt het lastig. Voordeel is wel dat je zelf je tijd kunt indelen en elkaar kunt zien wanneer je maar wilt.
Weegschaal 24-9 t/m 22-10

Je twijfelt of je financiën wel goed geregeld zijn en zoekt uit hoe je meer rendement uit je geld kunt halen. Want wat extra centen kun je goed gebruiken. Doordat je veel thuis bent geweest, valt het je op dat een opknapbeurt geen overbodige luxe is. En dat kost nou eenmaal wat.
Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Je hecht je enorm aan mensen en wilt het liefst alles bij het oude houden. Maar soms kan dat niet en is het zelfs beter als er dingen veranderen. Dat is een manier om verdieping en intensiteit in een relatie te brengen. Een verschil van mening is lastig als je niet tot een compromis kunt komen.

Lees ook:
Deze ochtendroutine past volgens je sterrenbeeld het beste bij jou

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Je ervaart stress omdat een aantal zaken verandert zonder dat je daar invloed op lijkt te hebben. Heel belangrijk om je er bewust van te zijn dat je alleen grip krijgt als je er kalm onder weet te blijven. Misschien dat mindfulness je daarbij kan helpen. Daar heb je tegenwoordig prima apps voor.
Steenbok 23-12 t/m 20-1

Op het gebied van werk en geldzaken zie je heel goed hoe je iets moet aanpakken. Maar het kost je best veel moeite om aan anderen uit te leggen wat je dan precies wilt. Het liefst zeg je niet veel, maar dóé je het gewoon. Toch kun je beter wat moeite doen om iedereen voor je idee te winnen.
Waterman 21-1 t/m 18-2

Na een enorm onrustige tijd ben je toe aan een periode met harmonie. Je gunt jezelf de tijd om orde op zaken te stellen, zodat je in alle kalmte een nieuwe start kunt maken. Soms bereik je dat door er even tussenuit te knijpen, maar thuis ben je ook prima in staat om je even op jezelf te focussen.

sterrenbeeld Vissen 19-2 t/m 20-3

Je wordt je bewuster van wat je eigenlijk belangrijk vindt in het leven. Spiritualiteit, liefde en saamhorigheid. Geld is natuurlijk leuk, maar zeker geen hoofdzaak. Je geniet van de dingen die je leuk vindt en wilt geen nadruk leggen op beperkingen. Groot gelijk heb je: dat is zonde van de tijd.

Gerelateerde artikelen

Nike Air Max 97 – Sneakerplaats.com

Speel onze escape game, inclusief muziek en performers!

Voer uw werkzaamheden efficiënt uit en kies voor rijplaten huren