De kamervraag
Image default
Auto’s en Motoren

Laat een chiptuning uitvoeren en verbeter de prestaties van uw auto

Bent u niet helemaal tevreden met hoe uw auto presteert en wilt u dit graag verbeteren? Bent u niet iemand die zelf aan zijn auto gaat sleutelen of wilt u gewoon niet dat uw motor wordt beschadigd? In dat geval bent u op zoek naar een specialist als Chip Performance die een chiptuning uitvoert. De meerderheid van de moderne auto’s wordt namelijk aangestuurd door een Electronic Control Unit (ECU). Deze ECU zit vol chips die verantwoordelijk zijn voor het motormanagement van uw auto. Optimaliseer programma’s met chiptuning en creëer een beter vermogen voor uw auto. Al dit zonder dat u zelf de hele motor moet verwijderen en enkele onderdelen moet vervangen. Handig, nietwaar?

Bereken de prestatiewinst na chiptuning van uw voertuig

U heeft van een vriend die veel weet over auto’s gehoord dat u de prestaties van uw voertuig kunt verbeteren door middel van een chiptuning. Voor u dit echter laat uitvoeren door een specialist, wilt u graag weten wat de prestatiewinst is van chiptuning. Gelukkig berekent u dit op voorhand eenvoudig bij Chip Performance. U vult enkele gegevens in over uw voertuig, zoals het merk en type, en u ziet meteen de verandering in vermogen en koppel die chiptuning u zal opleveren. Ook het kostenplaatje is meteen duidelijk weergegeven bij deze specialist. Chiptuning is dus een veilige en handige manier om het beste te halen uit uw auto.

Meer vermogen en zuiniger rijden dankzij chiptuning en ecotuning

U bent blij met uw auto en wilt hem zeker niet vervangen door een nieuwe exemplaar. Echter is er een minpuntje: u zou willen dat uw voertuig meer vermogen had. Of bent u tevreden met het vermogen, maar niet met de energiezuinigheid van uw voertuig. In beide gevallen staat een specialist als Chip Performance u bij met raad en daad. Zij verkrijgen toegang tot de chips in het bestuurssysteem van uw voertuig, de Electronic Control Unit (ECU). Door de processen en programma’s op deze chips te optimaliseren via chiptuning, krijgt uw auto meer vermogen. Via ecotuning zorgt de specialist dat uw auto tot wel 20% bespaart op brandstofverbruik. Bovendien behoudt u nog steeds de garantie op uw auto na ecotuning.