De kamervraag
Image default
Electronica en Computers

Hoe kiest u het beste PCB bedrijf voor uw elektronische project

Wanneer u klaar bent met uw PCB ontwerp en PCB fabricage, is de volgende stap het uitvoeren van PCB assemblage en het testen van de uiteindelijke integriteit van het elektronische project.

PCB assemblage is een zeer kritisch werk in het gehele productieproces van elektronica projecten. Er zou een grote kosten en tijd verloren gaan als er een anti-reparatie mislukking is in het proces van PCB assemblage zelf. Lees hier hoe u het beste PCB bedrijf kiest.

Fabrikanten PCB assemblage

Eigenlijk is er overvloed van wereldwijde productiecapaciteit fabrikanten voor PCB assemblage. Als u op zoek bent naar een industriële PCB assemblage fabrikant voor uw volgende printplaat, de meeste tijd kan het moeilijk zijn om te bepalen wie de beste optie is om uw printplaat te assembleren. Verschillende assembleurs bieden verschillende niveaus van dienstverlening, verschillende mogelijkheden, en de toegang tot verschillende processen en materialen.

Er zijn een heleboel opties te overwegen bij het selecteren van een ideale PCB assemblage fabrikant voor uw project: sommige fabrikanten richten zich op turnkey PCB assemblage; sommigen van hen alleen gericht op massaproductie assemblage; sommigen van hen is voor eenvoudige montage; sommigen van hen richten zich op hoge dichtheid component montage; sommigen van hen richten zich op snelle PCB montage, maar alleen voor gedeeltelijke componenten laden.

Waar vindt u de beste PCB assemblage fabrikant?

Er zijn een heleboel van PCB assemblage huizen in de wereld, ook PCB assemblage Nederland. Dus het zou heel gemakkelijk kunnen zijn om sommige op uw lokale plaatsen te vinden en u kunt ze persoonlijk controleren en elkaar van aangezicht tot aangezicht begrijpen. 

PCB-fabricage, PCB-assemblage, of turnkey?

Elektronische productie bestaat uit twee stappen op hoog niveau: PCB-fabricage en assemblage. Sommige bedrijven bieden slechts één dienst aan en niet de andere. De term “kant-en-klare oplossing” wordt ook vaak gebruikt voor PCB-fabricage, net als in andere industrieën zoals software. Heel eenvoudig, een turnkey fabrikant biedt PCB fabricage, PCB assemblage, en component sourcing diensten in een enkel pakket. Sommige bedrijven bieden PCB-fabricage met turnkey assemblage via een partner als een enkel servicepakket.

Voordat u onderdelen bestelt, moet u de uitputtingsvereisten van de assemblagebedrijf controleren. Kleine componenten (zoals 0402, 0603) kunnen soms verloren gaan op de fabrieksvloer of op de loop van feeders, dus het helpt om 5% tot 10% extra te kopen om hiermee rekening te houden (ten minste 30PCS van reserveonderdelen). Als u zich niet op uw gemak voelt bij het sourcen van uw componenten voor een nieuw project, of als u geen tijd hebt om dit te doen, dan is een kant-en-klare oplossing een haalbare optie. Een kant-en-klare fabrikant zal een markup toevoegen aan de kosten van de componenten (dit kan in sommige gevallen uw kosten verdubbelen), en ze kunnen een extra vergoeding toevoegen aan hun normale PCB fabricage + PCB assemblage kosten. Lees hier alles over PCB service.

http://confed.eu