De kamervraag
Image default
Dieren

De bouw van een paardenstal

Als u in bezit bent van een paard, wilt u natuurlijk de best mogelijke huisvestiging voor uw paard. Daarom is het logisch dat u bij de bouw van de paardenstal wilt dat alles naar uw wens gebouwd wordt. In dit geval is het bouwen van een paardenstal op maat de perfecte oplossing. Hiermee kunt u precies bepalen waar de paardenstal van voorzien wordt, zodat uw paard de best mogelijke stal krijgt.

Eigenschappen paardenstallen

Voor het bouwen van een paardenstal heeft u natuurlijk verschillende eisen. Enkele eigenschappen die op maat gemaakte paardenstallen met zich meebrengen, is dat de betonnen wanden 7,5cm dik zijn. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat de stallen extra stevig zijn. Verder zijn de stallen vrij van onderhoud, schopvrij en brandwerend. Dit alles om de extra veiligheid van het paard te garanderen. Omdat bedrijven snappen dat u geen enkel risico wilt nemen met uw paard, stellen bedrijven de hoogste eisen aan de bouw van de paardenstal. Omdat u als klant zijnde kwaliteit verwacht, wordt tijdens de bouw een duurzame aanpak gerealiseerd. Door een diervriendelijke inrichting en een perfecte afwerking heeft de paardenstal ook een mooi aanzicht van buitenaf. Hierdoor past de stal vaak goed bij het huis, de rest van de tuin of de omgeving. Een voorbeeld van een bedrijf dat paardenstallen op maat maak is Prubo.

Luxe paardenstallen

Indien u voor de best mogelijke keuze gaat bij het kopen van een paardenstal, kunt u kiezen voor de luxe paardenstallen. Bij de luxe paardenstallen worden de meest luxe materialen gebruikt om de paardenstal aan te laten sluiten bij uw wensen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een rietenkap of gebakken pannen. Verder kunt u bijvoorbeeld kiezen of u een buitenbox met of zonder looppad wilt. Dit kan natuurlijk bijdragen aan het welzijn van uw paard.

De aanschaf van een paardenstal

Nadat u de keuze gemaakt heeft tussen een luxe paardenstal en een houten paardenstal kan het bouwproces beginnen. In de eerste fase worden altijd uw wensen in kaart gebracht. Daarna wordt een bouwtekening gemaakt waarop uw wensen te zien zijn. Hier kunt u uiteraard nog aanpassingen op laten doen wanneer u zich bedenkt of er dingen anders moeten. Indien u akkoord gaat stellen we vrijblijvend een offerte op. Tijdens de bouw van de paardenstal zijn de bedrijven veelal transparant over de werkzaamheden. Wel zo fijn voor u als klant. Tot slot bieden de meeste bedrijven jarenlange garantie, zodat u altijd bij hen terecht kunt wanneer er iets niet volgens afspraak verlopen is.

http://www.prubo.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoogsensitiviteit

Vissen met de vaste stok

De trimsalon in Den Haag verzorgt de hond