De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Vind jouw maatje tijdens een speeddate event van Search4Love

Heb jij het wel een beetje gehad met losse dates, Tinder en datingsites? Maar zou je alsnog niets liever willen dan een maatje voor het leven vinden? Begrijpelijk dat je dan nu met je handen in het haar zit, want waar nu te beginnen. Geen nood, Search4Love kan jou helpen! Woon jij in de omgeving van of in de stad Eindhoven? Gooi het zoeken naar een maatje samen met Search4Love over een geheel andere boeg, ga gezellig speeddaten in Eindhoven!

2,5 tot 3 uur daten met meerdere singles

Wanneer je gaat speeddaten ontmoet je vele andere singles op 1 avond, die net als jij graag een potentiële partner tegen het lijf willen lopen. We zorgen er bij Search4Love voor dat jij minimaal 15 korte dates hebt. Je zal maximaal 20 dates hebben, meer dates lukt niet in verband met de tijd. Want in een tijdsbestek van twee en een half á drie uur ga je met alle aanwezige singles op date. Om dit te redden hebben we voor iedere date zo’n vier minuten tijd ingepland. Is niet heel lang, maar we garanderen je dat het lang genoeg is om te ontdekken welke single je wel of niet leuk genoeg vindt. Want binnen enkele minuten kan je voor jezelf al opmaken of je een klik hebt met een persoon, dit is zelfs wetenschappelijk bewezen.

Vriendelijke hostess

Tijdens onze speeddate avonden wordt je voorzien van een welkomstdrankje en verschillende heerlijke hapjes. Het welkomstdrankje ontvang je aan het begin van de avond, de hapjes serveren we tijdens het daten. Extra drankjes kan je tussendoor bestellen bij de hostess. Bij ieder speeddate event is een hostess aanwezig. Wil je iets weten, heb je een vraag of kom je er even niet uit met een date? Onze hostess staat klaar om je te helpen. Daarnaast zorgt ze voor een gezellige en ontspannen sfeer. Er wordt daarom ook altijd veel gelachen tijdens onze speeddate avonden, je beleeft dus gegarandeerd een leuke avond.

Zou je liever willen speeddaten in Amsterdam, in plaats van in Eindhoven? Geen probleem! De mogelijkheden met Search4Love zijn eindeloos, door het hele land zijn onze speeddate events te vinden.

Wij hebben al meerdere succesverhalen op onze naam staan. Ga jij er ook voor?

 

https://www.search4love.nl/

Gerelateerde artikelen

Bedrijfsfotografie Zwolle

Letsel schade Zoetermeer

Shop de leukste dames sneakers en indrukwekkende pumps hier