De kamervraag
Image default
Auto’s en Motoren

Hoe vind ik de beste youngtimers?

Youngtimers zijn klassieke auto’s die de moeite waard zijn om te verzamelen voor een liefhebber. Gezien hun leeftijd mogen ze nog niet als een oldtimer bestempeld worden. Er is sprake van een oldtimer als een auto ouder dan 25 jaar is. Youngtimers zijn auto’s die tussen de 15 en 25 jaar oud zijn, met een gemiddelde leeftijd rond de 20 jaar. Ook dit zijn mooie en unieke auto’s om te verzamelen. Houdt u ze enkele jaren in goede conditie, dan is het een kwestie van wachten voordat u over een echte oldtimer beschikt. Maar waar vindt u de beste youngtimers van dit moment?

Waar moet ik op letten als ik de beste youngtimer zoek?

Er zijn een aantal criteria die u in het achterhoofd moet houden als u op zoek gaat naar de beste youngtimers van nu. Ten eerste bent u op zoek naar een youngtimer die nu al de klassieke en unieke uitstraling van een oldtimer bezit. Het is een auto die de moeite waard is om te verzamelen. Echte liefhebbers kunnen een dergelijke wagen niet laten passeren. Bij een youngtimerbedrijf wilt u de keuze hebben uit een ruim assortiment gevuld met de beste youngtimers van dit moment. Een scherpe prijs is altijd mooi meegenomen. Daarnaast wilt u er zeker van zijn dat de auto’s in optimale conditie verkeren. U vindt het niet erg om deze klassieke auto’s te onderhouden, maar er is een grens. Ze moeten goed aangeleverd worden.

Ga naar het beste bedrijf voor uw youngtimer

Gelet op de eerdergenoemde gestelde eisen, is ClassicMaster het bedrijf voor de aanschaf van de beste youngtimers. Hier treft u een uitgebreid aanbod vol met klassieke auto’s aan. Deze wagens hebben allen een leeftijd tussen de 15 en 25 jaar. Bij hen kunt u ook terecht voor andere services, bijvoorbeeld voor de reparatie van uw auto. Ook hun bijtellingsregels is zeer aantrekkelijk.

https://classicmaster.nl/