De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Serbo tuinprojecten

Heb je extra ruimte nodig of wil je gewoon het huis uitbreiden? Dan zijn een van de Serbo tuinprojecten zeker iets voor jou. Bij Serbo worden namelijk serres, tuinkamers en veranda’s op maat gemaakt. Iedere klant krijgt zijn eigen unieke ontwerp en op maat gemaakte tuinkamer of serre.

Huis uitbreiden

Voor het uitbreiden van het huis kun je het beste kiezen voor een tuinkamer of serre van Serbo. Met een serre of tuinkamer krijg je heel betaalbaar een ruimte erbij en het gaat bovendien ook snel. Lang wachten en bouwvakkers die overal rondlopen is er dus niet. Bij Serbo wordt allen van te voren in de fabriek gemaakt. Nadat alles klaar is worden het naar het huis gebracht. Bij het huis hoeven ze dan alleen de serre of tuinhuis samen te stellen.

Veranda

Een veranda van Serbo is ook een uitstekende keuzen alhoewel het niet een kamer of ruimte is. De veranda kun je wel overdekt laten maken of juist niet. De keuze ligt allemaal bij de klant en je bepaald alles zelf. De Serbo team zal het ontwerp uitgebreid bespreken en vanuit daar verder werken. Pas als het ontwerp goedgekeurd is en alles naar wens is gaan ze aan de slag.

verasol.nl

mijnserre.nl

serbo.nl