Als de kans aanwezig is dat u veroordeeld wordt is het van het grootste belang om zo snel mogelijk een advocaat in Antwerpen in te schakelen. Uw raadsman of raadsvrouw kan u terzijde staan tijdens het strafproces en zijn of haar uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u niet veroordeeld wordt of een zo laag mogelijke straf krijgt opgelegd. Als u eenmaal veroordeeld bent staat de straf vast als u niet in beroep gaat en heeft u dus een strafblad. Dit kan allerlei vervelende gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor het afsluiten van een verzekering of reizen naar het buitenland.

Een ervaren advocaat kan u adequaat bijstaan

Een goede advocaat in Antwerpen kan u bijstaan als u voor de politierechtbank moet verschijnen. Zodra u contact opneemt met een raadsman zal deze zich in uw zaak verdiepen om een goed verweer te kunnen voeren tijdens de zitting. Het is aan te raden om dit aan een advocaat in Antwerpen over te laten en uw verdediging niet zelf te doen. De kans is namelijk groot dat u belangrijke feiten over het hoofd ziet of bepaalde omstandigheden noemt die u beter had kunnen verzwijgen omdat ze in uw nadeel zijn.

Door welk kantoor kan ik mijn belangen goed laten vertegenwoordigen?

Als u een strafbaar feit wordt verweten, neem dan direct contact op met een goede advocaat in Antwerpen. Een bekend kantoor is bijvoorbeeld Anteius Advocaten. Dit kantoor is gespecialiseerd in onder andere strafrecht maar ook in familierecht, bedrijfsrecht en fiscaal recht. U kunt uw zaak aan hen voorleggen en na een intakegesprek bepalen of dit kantoor het juiste voor u is. U vindt de contactgegevens op de website. Het kantoor werkt voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de profit en non-profit sector.

https://anteius.be