De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Letsel schade Zoetermeer

Heeft u fysiek letsel opgelopen door een ongeluk op uw werk? Of bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval door iemand anders zijn onoplettendheid? In deze gevallen kunt u de opgelopen schade claimen bij de tegenpartij. Het gaat hier zowel om de kosten voor de geleden schade, als de kosten die u in de toekomst nog zal maken als gevolg van het ongeval. Bijvoorbeeld als u (tijdelijk) niet in staat bent om te werken. Een letselschade advocaat kan u helpen om een schadeclaim in te dienen en hiermee het gewenste resultaat te bereiken. Voor het claimen van letsel schade Zoetermeer, kunt u terecht bij Thomas van Dijk.

Van Dijk advocaat

Thomas van Dijk is een ervaren letselschade advocaat die u al het juridische papierwerk uit handen kan nemen. Al jarenlang lost hij zowel grote als kleinere zaken op met betrekking tot letselschade. U kunt bij Van Dijk terecht als u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische fout. Ook mensen die een whiplash opgelopen hebben, kunnen rekenen op de juridische steun van letselschade advocaat Van Dijk. Samen met zijn collega’s verdiept hij zich in uw zaak en wordt het nodige onderzoek verricht om het juiste bewijsmateriaal aan te kunnen dragen.

LSA advocaten

Een LSA advocaat is een letselschade advocaat die voldoet aan alle eisen om te behoren tot de Vereniging van Letselschade Advocaten. LSA advocaten hebben alle benodigde opleidingen afgerond, ruime ervaring opgedaan en laten zich jaarlijks bijscholen om op de hoogte te blijven. Ook Van Dijk advocaten behoren tot deze vereniging. Als u Thomas van Dijk inschakelt, dan kunt u er dus op rekenen dat uw zaak op een serieuze manier aangepakt wordt. Meldt uw zaak vandaag nog aan op de website, of neem contact op.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/