De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Ontdek de voordelen van een alles in 1 pakket

Heb jij al een alles in 1 pakket afgesloten? Nog niet? Maar wat als je weet dat dit pakket jou voordelen biedt? Een alles in 1 pakket betekent dat je zowel internet, tv als telefonie in één keer afsluit bij een provider. In de toekomst gaat mobiele telefonie waarschijnlijk ook onderdeel uitmaken van een alles in 1 pakket. Op dit moment kun je extra combivoordeel krijgen. Denk bijvoorbeeld aan korting op je mobiele abonnement of een extra zenderpakket. Het grootste voordeel van een alles in 1 pakket is dat dit pakket vaak een stuk voordeliger is dan wanneer je alle diensten bij aparte internetproviders afsluit. Kortom, met een alles in 1 pakket bespaar je op je maandelijkse kosten. Geïnteresseerd? De volgende stap is dan het raadplegen van Allesin1pakketvergelijken.nl.

Gemakkelijk en snel de verschillende aanbieders vergelijken

Op de website van Allesin1pakketvergelijken.nl kun je gemakkelijk en snel de verschillende aanbieders vergelijken. Gebruik hiervoor de handige vergelijkingstool. Vul jouw postcode in en zie direct welke providers beschikbaar zijn in jouw postcodegebied. De aanbieders worden op prijs gesorteerd, waardoor je meteen ziet met welk pakket jij het meest bespaart. Het valt wel aan te raden om voor het vergelijken over een aantal dingen na te denken. Bepaal van tevoren welke internetsnelheid je minimaal nodig hebt en welke en hoeveel zenders je wilt ontvangen. De providers kunnen namelijk verschillende zenderpakketten aanbieden. Denk daarnaast ook van tevoren na over het bedrag dat je maandelijks kwijt wilt zijn. Dit maakt het vergelijken een stuk eenvoudiger. 

De overstap is net zo eenvoudig

De overstap is net zo eenvoudig als het vergelijken van de verschillende providers. Heb je met de handige tool van Allesin1pakketvergelijken.nl het juiste alles in 1 pakket gevonden? Dan is het tijd om te besparen op je maandelijkse kosten. Je stapt eenvoudig over naar je nieuwe provider en je komt tijdens de overstap nooit zonder internet te zitten. Ook kun je gratis je nummer meenemen naar je nieuwe provider.