De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Onderhoud van stoomketels en periodieke inspectie van stookinstallaties: bel de specialist

Wanneer het tijd is voor onderhoud aan stoomketels of een periodieke inspectie van stookinstallaties bent u gebaat bij de dienstverlening van een specialist op dit gebied. Bij K.K. Brandertechniek mag u een universele ketel- en branderservice verwachten. Onderdeel van deze service is dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep kunt doen op dit bedrijf. Daarmee kunt u dus ook altijd voor snelle hulp bij een storing terecht. De kwalitatief goede dienstverlening van K.K. Brandertechniek is daarbij gewaarborgd door het ISO9001 certificaat. Dit houdt in dat K.K. Brandertechniek jaarlijks getoetst wordt aan de hand van strikte kwaliteitseisen door een onafhankelijke organisatie.

Onderhoud van stoomketels door een specialist

Of het nu een storing of defect in de stoomketel betreft of een reguliere onderhoudsbeurt, in beide gevallen kunt u contact opnemen met K.K. Brandertechniek. Vakbekwame monteurs komen bij u op locatie met volledige uitgeruste serviceauto’s waardoor u altijd adequaat geholpen kunt worden. Het onderhoud van stoomketels is belangrijk en potentieel kostenbesparend. Wanneer u een stoomketel niet goed onderhoud kunnen zich namelijk op een later moment storingen en defecten voordoen. Vaak zitten hieraan flinke kosten verbonden. Met periodiek onderhoud aan stoomketels kan u deze kosten voorkomen.

Periodieke inspectie van stookinstallaties 

Naast het onderhoud aan stoomketels bent u ook voor de periodieke inspectie van stookinstallaties aan het goede adres bij K.K. Brandertechniek. Twijfelt u of uw stookinstallatie toe is aan een inspectiebeurt? Een eerste inspectie hoort na de ingebruikname al binnen zes weken te gebeuren. Een installatie met gasvormige brandstof dient daarna eens per vier jaar gekeurd te worden. Een periodieke inspectie van stookinstallaties met biomassa of olie als brandstof en een vermogen onder 100 kilowatt volgt eens per vier jaar. Gaat het om een installatie met de brandstof biomassa of olie maar met een vermogen boven de 100 kilowatt, dan is de inspectiefrequentie eens per twee jaar.