De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Optimaal zaakgericht werken met passende ondersteuning

Het invoeren van zaakgericht werken binnen een organisatie gaat niet altijd zonder slag of stoot. Soms worden er keuzes gemaakt die achteraf verkeerd blijken te zijn of verloopt een implementatieproces niet naar behoren. Hierdoor kunnen de gewenste resultaten uitblijven. Doxis kan in deze gevallen ondersteuning bieden. Doxis is een netwerk- en kennisorganisatie die al meer dan 100 jaar hulp biedt bij het optimaliseren van bedrijfsinformatie. De specialisten die hier werken weten alles van het structuren en ordenen van informatie en kunnen helpen bij de verbetering van de werkprocessen waarbij belangrijke informatie aan de orde is.

Ondersteuning voor overheidsorganisaties

De opdrachtgevers van Doxis zijn zowel ondernemingen als overheidsinstanties. Zo werkt Doxis met overheidsinstanties op lokaal, provinciaal en nationaal niveau. Om als overheidsorganisatie succesvol zaakgericht te kunnen werken hoort elk werkproces een passende ondersteuning te krijgen. Hier zet Doxis zich voor in. Je kunt bij deze organisatie dan ook terecht voor een plan op maat waarbij jouw doelstellingen en wensen het uitgangspunt vormen. Daarbij werken de professionals van Doxis specifiek met vier invalshoeken die tezamen zorgdragen voor een integrale aanpak. Dit zijn ‘leiderschap en gedrag’, ‘systemen en informatie’, processen en sturing’ en ‘doelen en beleid’.

Wat mag je verder verwachten?

De specialisten bij Doxis werken bij het invoeren van zaakgericht werken met het oog op de praktijk. Verloopt bijvoorbeeld binnen jouw organisatie het postproces niet naar behoren? Dan is dat het begin, waarna je vervolgens kunt werken aan de verdere optimalisatie van de processen binnen jouw organisatie. Bij Doxis is er daarnaast aandacht voor de eventuele vragen en informatiebehoefte van jouw medewerkers. Deze vragen worden direct meegenomen zodat iedereen goed op de hoogte is van het nieuwe zaakgericht werken binnen jouw organisatie. Voor meer informatie over de werkwijze van Doxis en het aanbod aan trainingen kun je terecht op de website van deze organisatie.

https://doxis.nl/