De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Laat eenvoudig een ontbijt thuis bezorgen

Het ontbijt wordt veelal gezien als de belangrijkste maaltijd van de dag, omdat men hiermee pas echt op gang komt en alle benodigde energie op kan doen voor een goede start. Wat het ontbijt precies inhoudt, verschilt echt van persoon tot persoon. De één gaat voor de oude vertrouwde variant met brood, verse jus d’orange, een eitje en een kop koffie, terwijl de ander zweert bij luxe ontbijtgranen of heerlijk vers fruit.

 

Wanneer kiezen voor ontbijt aan huis?

Er zijn tal van momenten om te kiezen voor een heerlijk ontbijt thuis bezorgen. Het thuis laten bezorgen van een ontbijtje voelt als een mooi geschenk, voor uzelf of een ander. Zeker op een speciale dag als een verjaardag of trouwdag is het fijn om niet zelf te hoeven zorgen voor het eten. U kunt u toeleggen op uw belangrijkste taken van de dag en mag het smakelijke ontbijt helemaal op u af laten komen. Een ander moment om een dierbare te verrassen met een ontbijtje is een dag als Moederdag of Vaderdag.

Zet samen met uw kinderen uw partner of uw eigen ouder in het zonnetje en verwen hem of haar met de meest smakelijke luxe broodjes, heerlijk beleg van eigen bodem en natuurlijk lekker drankjes. Ook op Valentijnsdag is een ontbijt thuis bezorgen het ideale cadeau. Naast de standaard ingrediënten wordt het ontbijt voorzien van rood fruit, rozenblaadjes en Valentijnszoetigheden. De perfecte manier om een romantische sfeer te creëren!

 

Ook geschikt in zakelijke setting

Een ontbijt thuis bezorgen is niet alleen een fantastische optie voor in de privésfeer, maar ook voor op het werk. Staat er een belangrijke vergadering of juist een informele personeelsbijeenkomst in de planning? Begin dan de dag met een geheel verzorgd ontbijt op uw eigen locatie. Geef simpelweg aan welk type ontbijt er geserveerd mag worden, wanneer en voor hoeveel personen. Vervolgens staat de professionele ontbijtservice op het juiste moment bij u aan de deur. Uiteraard wordt er rekening gehouden met diëten en allergieën, zodat iedereen volledig kan genieten van het ontbijt thuis bezorgen.