De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Een tijdschrift als huwelijkscadeau, waarom?

Het is voor iedereen een moeilijke keuze om te bepalen wat je geeft als huwelijkscadeau aan je partner. Er speelt vaak hetzelfde dilemma, het moet een cadeau zijn van kwaliteit, hierdoor mag het wat kosten, maar ook weer niet te veel. Het is lastig om hierin de juiste balans te vinden, bovendien wil je dat het cadeau iets is wat nog jarenlang herinnering geeft aan het huwelijk of aan een bepaalde periode in het leven als koppel. Jilster.nl heeft de juiste oplossing voor dit probleem, een uniek huwelijkscadeau wat altijd weer veel herinneringen met zich meebrengt. In deze blog zal ik u even kort uitleggen wat dit huwelijkscadeau van Jilster precies is en hopelijk breng ik u op een goed idee.

Wat voor huwelijkscadeau heeft Jilster?

Het huwelijkscadeau wat Jilster aanbiedt is eigenlijk gewoon een tijdschrift, natuurlijk klinkt het alsof dit een heel primitief cadeau is. Het tijdschrift is helemaal zelf, naar eigen wens, samen te stellen, zo kun je alle dierbaren erin laten schrijven en foto’s laten plaatsen waardoor er altijd weer herinneringen boven komen van leuke momenten met vrienden of familie. Het is een huwelijkscadeau waar nog vaak doorheen gebladerd zal worden met een grote glimlach op het gezicht. Een groot voordeel van dit huwelijkscadeau is dat het ook niet heel veel kost, de exacte prijs weet ik niet, maar het is goedkoper dan ieder beschikbaar sieraad bij de juwelier. Bovendien betrek je de hele familie- en vriendenkring van je echtgenote bij het cadeau, hierdoor kan het niet anders dat jouw partner het een tof cadeau vindt, wie vindt het nu niet leuk om allerlei lieve berichten van zulke mensen te lezen?

Benieuwd naar meer details?

Op de website van Jilster kunt u veel meer informatie vinden over het desbetreffende huwelijkscadeau. Het tijdschrift is natuurlijk niet alleen als huwelijkscadeau te gebruiken, u kunt het ook gebruiken voor een verjaardag of ieder ander soort gelegenheid voor een cadeau, het kost even tijd, maar dan heb je ook wat! Op de website kun je kiezen uit een aantal templates, maar je kunt er ook voor kiezen om samen met iemand de wensen af te stemmen en een gepersonaliseerde editie te ontwerpen.