De kamervraag
Image default
Bedrijven

Stapt u ook over naar groene energie? Wijsmanduurzaam helpt!

Nederland moet in versneld tempo van het gas af. We gaan meer en meer gebruik maken van andere natuurlijke energiebronnen. Voor Wijsman Duurzaam bekend terrein. Al vele jaren ondersteunen we particulieren én bedrijven bij het oplossen van duurzaamheidsvraagstukken, zoals zonnepanelen kopen. Van advies tot installatie. Fors lagere energiekosten én een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van onze planeet zijn het tastbare resultaat.

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Toch is het noodzakelijk voor onze kinderen. En uit ervaring weten we ook dat het haalbaar is. Absoluut! Niet zelden is halvering van het energieverbruik mogelijk. De moeite waard om eens vrijblijvend in gesprek te gaan over verduurzaming van uw woning en/of bedrijfspand. Samen inventariseren we de mogelijkheden, de kosten en de terugverdientijd. Pas als we alles helder op een rij hebben, beslist u.

U kunt op verschillende manieren gebruik maken van zonne-energie. Als eerste kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van zonnepanelen. Die worden gebruikt om zonne-energie op te wekken. Naast zonne-energie kunt u zonneboilers installeren. Dan wordt uw water verwarmd door de energie van de zon. Als laatste kunt u waterpompen in dienst nemen. Die halen warmte uit de lucht.

Advies is een belangrijk onderdeel van ons werk. Daar nemen we de tijd voor. Er kunnen bijvoorbeeld vragen rijzen bij de gedachtes van de opbrengst zonnepanelen. We denken mee. Ook out-off-the-box, want daarvoor hebben we ervaring genoeg. En omdat ook wij resultaten willen, kunt u altijd rekenen op een eerlijk verhaal. Zien we geen of onvoldoende mogelijkheden, dan zeggen we dat zonder omwegen. U maakt de kosten nooit voor niets en weet zeker dat de winst voor zowel het milieu áls voor uw portemonnee optimaal is.

Zien we samen mogelijkheden voor verduurzaming van uw huis, dan verzorgen we levering én installatie van een drietal producten die daaraan – alleen óf in combinatie – een bijdrage leveren én kosten besparen.

https://www.wijsmanduurzaam.nl/