De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Prachtig design horecameubilair met oog voor comfort, ergonomie en vormgeving

Bent u op zoek naar nieuw horecameubilair voor uw bedrijf? Dan is Lavigne het bedrijf wat u zoekt. Zij hebben namelijk een zeer groot assortiment op het gebied van horecameubilair. Bij Lavigne vindt u meubels van designmerken, waarbij gelet wordt op comfort, ergonomie maar ook op vormgeving. Voor zowel uw hotel, restaurant als café kunt u bij Lavigne terecht, zij hebben een breed scala aan uiteenlopend horecameubilair. Maar ook voor een interieurontwerp bent u hier aan het juiste adres. Overweegt u een compleet nieuwe inrichting van uw bedrijf maar weet u niet waar te beginnen? Lavigne helpt u graag op weg en verzorgt desgewenst het hele project, inclusief de volledige realisatie.

Wat is het aanbod van horecameubilair bij Lavigne?

Zoals hierboven genoemd heeft Lavigne een uitgebreid aanbod aan horecameubilair. Voor elke soort gelegenheid zijn er geschikte meubelen. Zoekt u prachtige designstoelen van metaal, zoekt u stapelbare stoelen of banken om in te loungen? Ook wachtbanken vindt u in het assortiment. Bent u op zoek naar meubels voor uw restaurant? In de collectie van Lavigne vindt u alle soorten zetels, banken en barkrukken. Daarbij kunt u ook terecht bij dit bedrijf voor uw meubilair voor grotere evenementen. Denkt u hierbij aan opklapbare stoelen en statafels.

Ook voor uw terrasmeubilair kunt u in Zoutleeuw terecht

Kunnen uw gasten in de zomer genieten van een mooi terras? Ook buiten is het belangrijk dat u uw gasten een fijne beleving kunt bieden. Comfortabele stoelen en tafels op uw terras, met daarbij een mooie parasol, maken die beleving helemaal af. Op de website van Lavigne vindt u het aanbod aan terrasmeubels, maar ook al het andere horecameubilair kunt u hier bekijken. Benieuwd hoe deze meubels er in het echt uitzien? Bezoek dan eens de showroom in Zoutleeuw. Daar kunt u meteen met diverse specialisten spreken.

https://lavigne.be/