De kamervraag
Image default
Bedrijven

Lumen Watt omrekenen LED lamp

Lumen naar Watt omrekenen LED lamp

 

RGB verlichting

De RGB led strip wordt bij aanschaf vrijwel ondenkbaar binnen uw huishouden. De Led strip is voorzien van RGB verlichting, een Wifi led lamp en is het een Ledstrip op batterij. De Led strip is geheel flexibel toepasbaar. Hij kan gebruikt worden als uitbreiding op uw bestaande set, maar de strip is ook aan te sluiten op de accu van uw auto, caravan, camper of boot.De meeste led strips zijn aan de achterzijde voorzien van een 3M plakstrip, dit maakt het gemakkelijk om de strip op elke gewenste plek vast te plakken. Zorg hiervoor wel dat de ondergrond goed schoon, droog en vetvrij is.

Kenmerken RGB led strip

• Los en in set verkrijgbaar
• Op afstand bedienbaar
• Dimbaar
• Werkt op batterij
• Aan te sluiten op uw Wifi-verbinding

Wifi led strip

Doordat de led strip via Wifi werkt, kunt u de lamp toepassing op ontzettend veel manieren. U kunt uw led strip door middel van een app, die u kunt toevoegen op uw mobiel, bedienen. Hiervoor hoeft u niet eens in de buurt te zijn van uw led strip. Ook kunnen de led strips ingesteld worden om te reageren op specifieke situaties, en zijn de strips vrijwel altijd dimbaar. Uw led strip gebruiken als wekker? Dat kan! Uw led strip automatisch in- en uitschakelen? Dat kan! Zoals u ziet zijn er enorm veel mogelijkheden voor uw led strip.

Zelf installeren?

De wifi ledlamp is eenvoudig te installeren. De led strips zijn verkrijgbaar met de meest voorkomende fittingen, en deze zijn dus gemakkelijk in uw bestaande lampen te plaatsen. Na het plaatsen is de lep strip gemakkelijk aan te sluiten op uw netwerk. Mocht u toch op problemen stuiten, dan is er een duidelijke omschrijving bijgevoegd om u nog een extra handje te helpen.

Benieuwd naar led lamp watt omrekenen? Lees dan verder.

https://123ledstrips.nl/