Heb je net een nieuw huis gekocht? Dan wil je natuurlijk ook een sfeervolle kapstok in de gang hangen. Waar moet je immers anders je jassen laten? Over de stoelleuning, dat zou kunnen. Maar echt netjes staat dat niet. Bovendien begint zoiets aardig onoverzichtelijk te worden als je meerdere jassen over een stoelleuning hangt. Een kapstok met meerdere haken biedt de uitkomst. Want alleen dán kun je jassen en eventueel tassen, hoeden en petjes netjes georganiseerd ophangen. In plaats van een vaste kapstok met meerdere haken kun je ook losse kapstokhaken aan je wand hangen. Het voordeel hiervan is dat je zoveel kapstokhaakjes op kunt hangen als je maar wilt. En daarnaast kun je de ene haak iets hoger hangen dan de andere. Dat is voor gezinnen met kinderen wel heel makkelijk.

Nu hebben we een site gevonden waar ze allemaal kapstokhaken verkopen. Echt, hier is de keuze reuze. De site heeft als titel kinder-kapstok.com. Dit suggereert een beetje dat ze alleen maar kinderkapstokken aanbieden. Maar niets is minder waar!

 

Kapstokhaken met dierenfiguren

Hier vind je een walhalla aan kapstokhaken geschikt voor jassen, tassen, sieraden. Maar ook ophanghaakjes voor handdoeken en theedoeken. De kapstokhaken met dieren vinden wij persoonlijk zelf erg leuk. Dat is een serie bestaande uit diverse Afrikaanse dierensoorten. De Zebra kapstok, het hert, de eland, een olifant, een papegaai…. Ze passen allemaal perfect bij elkaar. Houd je van een strakkere haak in RVS of van aluminium? Ook dan kun je bij deze webshop je hart ophalen. Ze hebben echt een verrassend aanbod dat iedereen die op zoek is naar kapstokhaken eens zou moeten zien! En daarnaast verkopen ze ook kapstokken met meerdere garderobehaken. Die zijn met 2, 3, 4 en zelfs 5 haken verkrijgbaar. Ideaal voor een gezin waarbij elk gezinslid zijn of haar eigen haakje heeft om jassen aan te hangen.

https://www.kinder-kapstok.com/