De kamervraag
Image default
Bedrijven

Hoe kan ik snel mijn huis verkopen?

Snel huis verkopen

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken en is vaak dan ook een tijdrovend proces. Misschien heeft u die tijd door omstandigheden niet of wilt u gewoon snel zekerheid over de verkoop. In dat geval heeft u zich vast weleens afgevraagd kan/ hoe kan ik snel mijn huis verkopen. De beste en snelste manier om uw huis te verkopen is door de woning direct te verkoopen aan De Nationale Vastgoedportefeuille. Hieronder het antwoord op veelgestelde vragen over de verkoop van uw woning aan De Nationale Vastgoedportefeuille

Binnen welk tijdsbestek kan ik mijn huis verkopen?

Het koopcontract kan op dezelfdedag waarop de bezichtiging plaatsvind direct ondertekend worden. Na het opvragen van de hypotheekstukken bij de hypotheekverstrekker (dit verschilt per bank) kan de verkoop worden vastgelegd bij de notaris dit is soms al binnen een week mogelijk. 

Zijn er kosten verbonden aan de verkoop?

Bij de verkoop van uw woning aan De Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle verkoopkosten zoals de notariskosten en de kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst voor onze rekening. Er zijn helemaal geen kosten voor u als verkoper van de woning daarnaast rekenen wij ook geen verkoopcourtage. De hoogte van het bod dat wij uitbrengen is exact het bedrag dat de verkoop u netto oplevert.

Wat moet ik zelf doen/regelen voor de verkoop?

Het enige dat u hoeft te doen is een bod op uw woning aan te vragen via de website en de uiteindelijk de koopovereenkomst tekenen. Wij verzorgen kosteloos het gehele verkoopproces daar hoeft u verder niets voor te doen. U hoeft de woning niet op te ruimen, verkoopklaar te maken, keer op keer open te stellen voor bezichtigingen etc. Wij komen eenmalig langs voor een bezichtiging van de woning in de huidige staat en verzorgen alles rondom de verkoop voor u.

Direct een bod aanvragen

U kunt gemakkelijk een bod aanvragen op de website door simpelweg uw adres gegevens achter te laten. Wij nemen contact met u op en gaan direct met uw aanvraag aan de snel. Wij werken zeer klantgericht en passen ons aan uw omstandigheden aan, indien u nog geen nieuwe woning heeft gevonden of de overdracht nog even opzich laat wachten kunt u tot ide tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Neem gerust vrijblijvend contact op over de mogelijkheden of vraag direct een bod aan.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/