De kamervraag
Image default
Auto’s en Motoren

Dit autobedrijf uit Klazienaveen biedt Bosch Car Service

Ben jij op zoek naar een autobedrijf in de buurt van Klazienaveen omdat je graag een occasion van hoge kwaliteit wilt kopen tegen een scherpe prijs? Bezoek dan eens de autogarage van Autobedrijf van Veggel. Deze specialisten werken al een aantal jaar samen met Bosch Car Service, waar ook hun occasions onder vallen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de monteurs van dit autobedrijf uit Klazienaveen te allen tijde op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en dat zij de allernieuwste apparatuur gebruiken. Je weet dus zeker dat de occasion die je bij deze specialisten koopt van de hoogste kwaliteit is en in topconditie blijft. Het is dus zeer verstandig om de uitgebreide collectie aan gebruikte auto’s van deze specialisten eens te bekijken en een proefrit te plannen in een auto die aan jouw wensen voldoet.

Breng je auto langs voor onderhoud

De samenwerking met Bosch Car Service stelt dit autobedrijf uit Klazienaveen niet enkel in staat om de occasions die zij aanbieden van uitstekend onderhoud en vakkundige reparaties te voorzien. Zij gebruiken deze kennis en apparatuur ook graag om jouw auto van onderhoud en reparaties te voorzien, zodat je hier weer volledig veilig de weg mee op kan. Welke reparatie jouw auto ook behoeft, deze specialisten gaan er graag mee aan de slag. Het maakt hierbij ook niet uit welk merk auto je bezit. Autobedrijf van Veggel is een BMW-specialist, maar kunnen met ieder merk auto overweg. Breng jouw auto dus zeker eens langs bij deze specialisten.

Maak een afspraak in de werkplaats

Wil je jouw auto graag van onderhoud of reparatie laten voorzien of ben je juist geïnteresseerd in een occasion die je op de website van deze specialisten kunt vinden? Neem dan gerust contact met hen op via de contactgegevens op hun website en maak een afspraak in hun werkplaats. Je maakt bijvoorbeeld een afspraak voor een proefrit of voor de reparatie van jouw auto.