De kamervraag
Image default
Bedrijven

Gadgets voor de vakantiereis

Van de zomer gaan er ongetwijfeld weer honderden, misschien wel duizenden Nederlanders met de auto op vakantie. Vele kilometers worden afgelegd om op een zonnige bestemming in bijvoorbeeld Spanje, Italië of Frankrijk aan te komen. De reis duurt vele uren en een autorit is niet het meest spannende wat er gaat gebeuren die vakantie. Vandaag bespreken we daarom enkele gadgets die de autoreis leuker of makkelijker zullen maken.

 

Achteruitrijcamera

Als je naar de camping gaat in Frankrijk, dan is de kans aanwezig dat je een caravan achter je auto vastmaakt. Door de caravan wordt je te besturen voertuig veel langer en veel mensen zijn dit niet gewend in het dagelijks leven, omdat ze normaal gewoon in een normale auto rijden. Het is dan handig om een achteruitrijcamera te hebben, zodat je iets meer zegt hebt op de hele situatie rondom je. Er zijn verschillende achteruitrijcameras voor verschillende voertuigen, dus verdiep je er wel even in voordat je de verkeerde kiest.

 

Nekkussen met capuchon

Passagiers in de auto kunnen het lastig vinden om te slapen in de auto, omdat je je hoofd niet erg lekker kan neerleggen. Voor die mensen is er een nekkussen met capuchon. Deze houdt je warm en ondersteunt je nek, zodat je altijd een zachte plek hebt om je hoofd op te leggen. Natuurlijk is dit nekkussen ook gewoon thuis te gebruiken tijdens een lekkere Netflixavond in je lekkerste stoel.

 

Spelcomputer

Als je je kinderen echt rustig wil houden de hele rit en geld is geen probleem, dan kun je het beste een handheld spelcomputer voor ze kopen. Deze spelcomputers hoef je niet op de televisie aan te sluiten, zodat ze ook op de achterbank makkelijk te gebruiken zijn. Zorg er natuurlijk wel voor dat de batterijen goed zijn opgeladen, anders heb je kans dat de kinderen in België al beginnen te zeuren dat ze niet meer kunnen spelen.