De kamervraag
Image default
Bedrijven

Een occasion kopen in de buurt van Valkenswaard?

Zoekt u een autobedrijf om een goede occasion te kopen in de buurt van Valkenswaard? Ga dan eens kijken bij Huub Smolders. Daar vindt u een groot aanbod aan prachtige occasions van verschillende populaire merken. Denk hierbij aan Fiat, Citroën en BMW. Ook de prijzen variëren van een paar duizend euro, tot ruim twintig duizend euro. U vindt dit autobedrijf in Westerhoven dat zes dagen per week voor u geopend is. Hier wordt u zeer vriendelijk ontvangen. Dus zoekt u een occasion in de buurt van Valkenswaard? Ga dan zeker even kijken.

Zoekt u een tweedehands auto in de buurt van Valkenswaard?

Heeft u al nagedacht over uw wensen en de minimale eisen waar uw auto aan moet voldoen? Bij Huub Smolders helpen ze u graag verder en overleggen ze met u welke auto het beste bij u en uw wensen past. In de showroom van 840 vierante meter vindt u vast wel een auto die bij u past. Onder het genot van een kopje koffie of thee kijkt u daarna samen met een van de gekwalificeerde medewerkers welke verzekering het beste bij uw nieuwe auto past. Lever daarnaast uw huidige auto tegen de huidige marktwaarde weer bij hen in. Hierdoor ontvangt u een mooie korting op uw nieuwe occasion.

U krijgt veel zekerheid bij dit autobedrijf

Bij dit autobedrijf krijgt u gegarandeerd veel zekerheid, want naast de klantvriendelijke benadering krijgt u ook allerlei andere mooie extra’s zoals een jaar lang een mobiliteitsservice. Huub Smolders begon als SEAT-specialist, maar al vrij snel groeide het bedrijf uit tot een veel groter bedrijf met meerdere specialisaties. Nu is het bedrijf niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de Kempen. Het is groot en bekend en daardoor zeker een goede plek als u op zoek bent naar een occasion vlakbij Valkenswaard.

https://www.huubsmolders.nl