De kamervraag
Image default
Banen en opleidingen

Volg een cursus persoonlijke ontwikkeling bij deze expert

Wanneer jij jezelf wilt blijven ontwikkelen maar niet precies weet hoe je dat gaat aanpakken, dan kan een cursus persoonlijke ontwikkeling van How Company je helpen. In deze cursus wordt de vraag hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen beantwoord maar daar blijft het niet bij. Niet alleen kun je rekenen op nieuwe inzichten maar ook op heel praktische handvaten die je helpen om het geleerde direct in je eigen leven toe te passen, zowel op de werkvloer alsook in de privésfeer. Wat jouw persoonlijke doelen ook zijn, met een cursus persoonlijke ontwikkeling krijg je meer inzicht in jezelf en handige tools om je groei in de praktijk voort te zetten.

Het programma aanbod

Wil jij je inzetten voor persoonlijke groei en ben je benieuwd of een cursus persoonlijke ontwikkeling van How Company iets voor jou is? Je vindt bij dit trainingsbureau diverse trainingen met open inschrijving die in groepen van maximaal 15 personen gegeven worden. Je kunt kiezen voor een cursus persoonlijke groei gericht op het volledig benutten van jouw potentieel in een omgeving die veel van je vraagt. Wil je meer bereiken met jouw communicatie en beter leren samenwerken? Ook daarvoor is een speciaal trainingsprogramma. Het volledige programma aanbod met alle inhoudelijke informatie kun je terug vinden op de website van How Company.

Kies voor persoonlijke coaching

Naast een cursus persoonlijke ontwikkeling van How Company kan dit trainingsbureau je ook verder helpen met behulp van persoonlijke coaching. Bij persoonlijke coaching leer je naar jezelf te kijken en ga jij samen met een trainer en coach op zoek naar wat voor jou nu werkelijk belangrijk is. Er is daarbij aandacht voor wat je beperkt en wat precies jouw drijfveren zijn. Je werkt aan een concreet plan waarbinnen je invulling geeft aan je specifieke drijfveren. Daarnaast leer je via persoonlijke coaching hoe je de focus vindt en vasthoudt om concrete resultaten te kunnen bewerkstelligen. 

Gerelateerde artikelen

Senior Automation Engineer – Wereldmarktleider

Zeker weten slagen bij 123-theorie.nl!

Vergaar extra kennis voor uw bedrijf met de cursus keuren elektrisch gereedschap