De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zo vindt u een geschikte hoogwerker om te kopen

Bent u op zoek naar een geschikte hoogwerker? Kwak Hoogwerkers heeft een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte hoogwerkers van de Duitse fabrikant RUTHMANN. Het zijn machines van hoogwaardige kwaliteit. Een hoogwerker kopen bij Kwak Hoogwerkers is een proces waarin service en kwaliteit centraal staan. Op de website kunt u via filters gemakkelijk zoeken naar de hoogwerker die het beste aansluit bij uw wensen. Er zijn hoogwerkers met verschillende werkhoogtes en GVW’s, ieder met hun eigen mogelijkheden en toepassingen. Telefonisch contact met een professionele medewerker voor persoonlijk advies is ook altijd mogelijk. Een hoogwerker kopen is immers een investering die u langdurig wilt kunnen benutten.

Vakbekwame mensen en deskundig advies

De medewerkers van Kwak Hoogwerkers zijn geschoold door de fabrikant en kunnen u dus op deskundige wijze helpen bij het kopen van een hoogwerker. Desgewenst kunt u een demonstratie van de hoogwerker krijgen op uw eigen locatie, wat u waarschijnlijk nog enthousiaster zal maken. Het besturen van de hoogwerker is, door het volgen van de juiste instructie, niet moeilijk. De machines van Kwak Hoogwerkers hebben namelijk een groot gebruiksgemak. Op de dag van aflevering kunnen u en uw medewerkers een gebruikersopleiding volgen om de hoogwerker zo optimaal en veilig mogelijk te gebruiken. Zo kan iedereen met een gerust hart zelfstandig aan het werk.

Kwaliteit en veiligheid zijn gewaarborgd

Na de het kopen van een hoogwerker kunt u blijven genieten van de uitstekende service van dit bedrijf. U kunt namelijk altijd terecht bij de serviceafdeling. De gekwalificeerde medewerkers kunnen u in veel gevallen al met telefonisch support verder helpen. Een speciaal detecteersysteem helpt storingen op te sporen, die bovendien vaak op afstand zijn te herstellen. De hoogwerker ondergaat regelmatig een veiligheidsinspectie en krijgt preventief onderhoud. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd werkt met een hoogwerker die voldoet aan alle eisen wat betreft kwaliteit en veiligheid.

https://www.kwak.nl/